Veckans planer

God kväll på er!

Det fick bli ett lite senare inlägg idag då jag inte hunnit tidigare. Måndag, ny vecka, och som tur är mår jag bättre både med förkylning och matförgiftning! Jag tänker att vi kan köra en överblick på veckan som kommer, det var ett tag sedan jag gjorde en sådan. Here we go!

IDAG: Idag tog jag mig ÄNTLIGEN till dansstudion för att koreografera lite. Men det märktes att kroppen inte var helt återställd och jag var ganska slut efter bara 45 minuter. ÅKte sedan hem och åt mat och tog en power nap innan det var dags för rep med The Aces. Tog det lugnt där, och skippade sedan kursen på Dansakademien. Kände att det inte är bra att utmana ödet nu när jag är typ "frisk".

TISDAG: Vikarie för två dansklasser på De Geer-gymnasiet, woop woop! Sedan fyra timmar dans för mina barngrupper på kvällen. Körigt värre!

ONSDAG: Två pass till på De Geer! Tycker det är så roligt att vikariera där, så roligt att träffa så duktiga och drivna ungdomar. Annars inget planerat.

TORSDAG: Ledig! Och jag ska verkligen försöka hålla det så. Det är typ min enda lediga dag på veckan så ska verkligen inte planera in något ansträngande.

FREDAG: Jobb 10-17 på Maxi! Julen ska börja plockas upp, hihi, kul.

LÖRDAG: Jobb på Maxi igen 9-15.30, denna gång event! Kanske något med Halloween-tema? Det var jätteroligt med det temat förra året så det hoppas jag på!

SÖNDAG: Jobb på Dansverkstan med mina ungdomsgrupper. Ev. även koreograferande med en vän inför ett kommande projekt.

Så ja, fullspäckad vecka! De Geer blev bestämt för typ en timme sedan, haha, så vips blev hela veckan bokad! Jag skulle gärna vilja hinna med ett gympass också då det var nästa två veckor sedan nu p.g.a förkylningen, men jag vill heller inte dra några förhastade slutsatser och bli sjuk igen, speciellt inte med så mycket dans och jobb på schemat ändå.

Hoppas ni haft en superfin måndag, KRAM!

Gillar