Veckans planer

Hej på er!

Hur har er måndag varit såhär långt? Själv har min varit bra! Jag tänkte att vi kunde göra en grej vi inte gjort här inne på länge, nämligen att gå över mina planer för veckan! Sedan Corona slog till och man inte gör så mycket så tyckte jag det blev lite tråkigt med sådana inlägg, haha, men nu blev jag sugen på att göra ett igen!

Veckans planer

Måndag (idag): Idag hade jag i vanlig ordning föreläsning och seminarie (vi har alltid föreläsning och seminarie i ett) 9-11 och sen dess har jag pluggat och fotat till ett samarbete. En liten promenad har det också blivit.

Tisdag: Träning, föreläsning och seminarie 13-15, och efter det möte med min grupp. Vi ska ha en debatt på kinesiska på måndag, men vårt skriftliga material ska in redan på torsdag så det är bara att skynda på, haha!

Onsdag: Träning, annars inga helt fasta plane. Plugg som vanlig såklart, men ingen föreläsning. Jag föredrar helt klart de dagar jag inte har något schemalagt med plugget för tycker jag kan planera upp min tid mycket bättre då. Två timmar obligatorisk tid är väldigt mycket tid som försvinner på en dag.

Torsdag; Träning och plugg, och på eftermiddagen ska jag träffa Frida! 19-20.15 vickar jag på en lektion på dansskolan, tjohej!

Fredag: Träning och plugg, sen träning med The Aces som vanligt.

Lördag: Träning och lite plugg om det behövs, men lördagen ser jag verkligen fram emot! Min lillasyster fyller 19 år (herregud, när blev hon så stor och jag så gammal, haha?) och det ska vi fira. Under dagen är de i släkten som vill komma inbjudna på lite utomhus-fika (corona-säkert!) hemma hos mamma och pappa, och sen på kvällen sover jag och Conny kvar där. Allitd lika mysigt att komma hem!

Söndag: Inget planerat! Förhoppningsvis en härlig förmiddag med sovmorgon hemma hos mamma och pappa, hihi.

Usch, vad tråkigt det är med mina bilder på bloggen just nu, haha, bara samma gamla skrot. Måste verkligen fota lite!

Har du några planer för veckan?

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Debatt på kinesiska??? OMG Vad coolt!!! Så imponerad!! Kram ❤️❤️

nouw.com/happym
LouiseEdling
LouiseEdling,

Härligt med massa träning inbokat! Ha en fin vecka <3

nouw.com/louiseedling
agnesmathilda
agnesmathilda,

Hoppas du får en fin vecka ❤️

nouw.com/agnesmathilda