Veckans planer

Hej på er, och hej måndag! I natt vaknade jag av att det spöregnade , för att sedan i morse vakna upp till strålande sol, hur underbart? Jag tog mig igenom ett tidigt träningspass 7.30 i morse, och sedan åt jag frukost. Jag tänkte dra med sambon ut på en promenad snart och sedan fixa lite matlådor, men först ville jag bjuda på detta inlägg om min vecka! Kanske inte jätteintressant, haha, men jag tycker själv att det är skönt att få en överblick.

Veckans planer

Måndag

Idag ska jag faktiskt ÄNTLIGEN gå till frisören! Som jag har längtat, men som jag har dragit ut på det, haha. Men idag äntligen åker det av! Den här längden jag har nu gillar jag inte, det är bara en konstig mellanlängd som jag personligen inte gillar på mig själv. Så idag blir det kort och fräscht igen! Sedan ska jag träffa Molly och få mysa med hennes kanin, hihi, och ikväll undervisar jag mina dansgrupper.

Tisdag

Tisdag betyder dubbelt jobb för mig, så mycket mer än Maxi 9-16 och Dansverkstan 17.30-20 hinns inte med! Det ska bli så roligt att träffa mina vuxengrupper igen.

Onsdag

Jobb igen på Maxi, denna gång 10-17. Mer än så har jag inte planerat än så länge.

Torsdag

Ledig, wiho! Inget planerat än, vi får se helt enkelt. Jag brukar ju vara rätt bra på att hitta på saker. ;)

Fredag

Jympa med mina pensionärer 10-11, och 14-16 rep med The Aces. Mer än så är inte planerat så långt, vi får se helt enkelt!

Helgen

Under lördagen ska jag förhoppningsvis få till en fika-dejt med Lilly, mys, och söndagen jobbar jag 10-19.

Roligare än så är inte veckan än så länge! Vi får se helt enkelt, jag tycker att det är skönt att gå in i en vecka och ha lite luckor öppna istället för så planerat att det känns stressat. Vi alla behöver vila också, glöm inte det! Under veckan ska jag även få till träning och ta några dansklasser online.

Ha en bra måndag!

Många kramar!

Gillar