Veckans planer

Hej på er!

Måndag och ny vecka, tjohej! Åh jag hoppas innerligt att denna vecka blir bättre när det kommer till min stress och alla röriga känslor. Snart, snart, tror jag att jag har en lösning på alltihop och kan börja slappna av och komma in i rutiner igen.

Men jag tänkte att vi skulle ta en titt på vad veckan har att erbjuda!

Veckans planer

Måndag

- Träning: Idag börjar jag med träningen på riktigt igen! Rev av ett hemmapass i morse, ett väldigt lugnt ett, but still, haha, och nästa vecka (eller kanske redan imorgon!) väntar gymmet om allt går som planerat.

- Konst i Rörelse #2: Kommer ni ihåg projektet Konst i Rörelse som jag medverkade i i juli? Idag och imorgon vankas del två av det projektet, så himla roligt! Idag är det rep och förberedelser och imorgon själva filmningen. Denna gång ska även Josefina och Melinda från The Aces vara med, så det ska bli roligt att få dela detta med dem.

Tisdag

-Träning igen, men vart får vi se, antingen hemma eller gymmet.

- Konst i Rörelse #2 blir det även denna kväll, och då ska vi filma allting!

- Rep: På kvällen efter Konst i Rörelse vankas ett rep inför ett litet "side project" under Kulturnatten+ här i stan som ska filmas och läggas upp under kulturveckan i september.

Onsdag

- Ett träningspass ska jag försöka få till även här. Nu när jag varit ifrån träningen så länge, och speciellt gymmet, p.g.a Corona (inte velat gå till gymmet) så tänkte jag försöka få till minst tre pass i veckan för att komma igång igen. Från och med nästa vecka kommer jag ju att börja med dansen på riktigt igen också, så då känns tre pass lagom.

- Lunchdejt: Äntligen ska jag få träffa fina Lilly igen över en lunch, så mysigt!

- Prova på-kväll: Här vankas det prova på-kväll på dansskolan och jag hoppas, hoppas, HOPPAS att vi får in tillräckligt många anmälningar. Annars kommer jag inte att kunna starta alla mina kurser...

Torsdag

- Den här dagen är faktiskt än så länge oplanerad, men känner jag mig själv rätt kommer den snart också att vara uppbokad, haha. Stor del av dagen går nog åt till att planera upp kurserna inför kursstart nästa vecka.

Fredag

- Rep: Här har vi vår första riktiga träning med The Aces och då blir det full fart mot Kulturnatten+! P.g.a den rådande situationen blir det inte bara en kväll som Kulturnatten brukar vara, utan en hel vecka för att kunna sprida ut alla event, därför kallas det i år för Kulturnatten+. En väldigt bra idé, men för att vara på den säkra sidan ska vi hålla en livestream med ett rykande färskt nummer! Så då kommer ju även ni kunna se, hihi.

Helgen

I helgen har jag faktiskt inga planer än så länge. Jag är lite sugen på att ta vara på de sista sommardagarna och spendera helgen hemma hos mamma och pappa. Jag blir lite stressad av att bo i stan ibland för jag hittar inte samma lugn som hemma hos mamma och pappa som bor lite mer utanför, så därför vore det så mysigt att ta en natt hos dem och kanske bada lite bubbelpool och bara mysa. Men vi får se helt enkelt, det är ju en hel vecka kvar dit!

Överlag kommer ju hela veckan att gå åt till att förbereda kursstart och att reda ut kaoset inför hösten, men det får jag ta tag i lite när som!

Ska ni göra något roligt i veckan?

Hoppas ni får en toppenfin måndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Vad skönt att du lyckas få in så mycket träning i veckan 😊 Önskar min vecka såg ut så haha
jeanettte.blogg.se
EmmaPaulsson
EmmaPaulsson,
Alltid skönt att komma igång med träningen igen, även fast det "bara" är hemmaträning. Den träningen kan vara nog så jobbig ändå haha!
Ska bli spännande att se projektet?! Hoppas man får se??
kram <3
nouw.com/emmapaulsson
johnssons
johnssons,
Kul att se vad du ska göra under veckans gång<3
nouw.com/johnssons
hilmak
hilmak,
Skönt att komma igång med träningen! 😍 Hoppas veckan blir bra! <3 kram!
nouw.com/hilmak
carroat
carroat,
Låter som att du har en härlig vecka framför dig! 😍
nouw.com/carroat
Anita,
Ser ut som fullt ös 😃
siliiins.blogg.se/
Du har mycket att göra i veckan 😊
www.henrikolsson.eu
petra,
Låter som en härlig vecka med mycket planer , kram
mammansprinsessor.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Låter ändå som en super bra vecka <3
nouw.com/hannativeskog
happyM
happyM,
Åh hoppas att du får en riktigt fin vecka underbaring ❤️ Kram
nouw.com/happym