Veckans lista

Hur irriterande är det inte när Nouw inte funkar?! Jag har försökt publicera det här inlägget sedan i morse, men bilderna vägrar att laddas upp. Usch. Och ett inlägg utan bilder är ju inte kul, eller hur?

Slutet på veckan och vi kör på en hederlig sammanfattning med några punkter!

Veckans lista

Veckans rutin: Jobba på caféer! Denna vecka har nog min konsumtion för kaffe gått i höjden, haha. Många timmar har spenderats på caféer där jag suttit och jobbat både med bloggen, mejl och dansen. Många gånger fokuserar jag verkligen så mycket bättre hemifrån.

Veckans somriga: När man börjar se studenter, då tycker jag verkligen det är sommar! Så har haft mycket sommarkänslor den här veckan med alla vita mössor som ploppar upp här och var.

Veckans stora: Helt klart att hämta nycklarna till nya lägenheten och börjat flytta dit grejer!

Veckans tråkiga: Att bilen bara dog. Både frustrerande och dyrt. Men nu funkar den igen!

Veckans firande: Att Connys syster tog studenten! Vi var på hennes mottagning i torsdags och det var väldigt trevligt. Något jag tycker är så roligt är att jag och Cecilia verkligen har fått en bra kontakt. Mycket genom dansen, men även ändå, så vi är mer för varandra än bara "Connys syster" och "Connys sambo". Så visst blev jag lite känslosam där, jag har ju känt henne sedan hon började ettan.

Veckans fågelutveckling: Vår lille har nu börjat klättra hej vilt på gallret i buren och utforskar diverse leksaker och grejer, hihi. När vi har den ute vill den mer än gärna gå omkring och utforska, men även mysa på bröstkorgen. Och idag är den lille hal fyra veckor, en hel månad!

Veckans energi: Jag har fått så mycket energi från mina tjejer i The Aces, jäklar så bra rep vi har haft den här veckan.

Veckans mående: Bra faktiskt med tanke på hur det var i början av veckan! Jag hade till och med glömt bort att jag skrev det där inlägget om det, haha. Men börjar känna mig som vanligt igen vilket är skönt, MEN tar med mig "det är okej att inte vara okej"-tankesättet till hundra procent!

Veckans nya kontakt: På Cecilias studentmottagning träffade jag en tjej som jag verkligen klickade så bra med! Vi satt och pratade hur länge som helst och hon gav mig så mycket energi. Uppskattade väldigt mycket att hitta henne där.

Veckans spontana: När Josefina och Melinda följde med mig hem efter en träning och vi lagade kycklingwraps som vi åt utomhus! Så härligt.

Så har min vecka sett ut i stora drag! Imorgon är första dagen på danslägret och jag är så taggad, hihi! Ska bli så kul att undervisa i fyra, underbara, härliga dagar!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar