Veckans lista

Hej på er!

Igår hade jag verkligen en jättedålig dag, så någon energi eller lust till bloggen fanns inte. Usch, har inte haft en så dålig dag på länge, och tyvärr sitter delar av det bra idag. Låt oss bara säga att det handlade om dans, som det oftast gör med mina känslovågor, haha, och att jag verkligen inte känner för att dansa idag efter dagen igår. Verkligen en jobbig känsla när det man älskar så otroligt mycket kan också få en att må så dåligt ibland. Men men, bara att kämpa på och lite på att det kommer släppa!

I alla fall, jag tänkte dela med mig av listan jag har börjat göra på söndagar som en liten utvärdering av veckan! Here we go!

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Åka till Ullared med familjen och till Stockholm för att ta workshop för Jay Kim.

Något jag gjort som inte var planerat: Oj, jag kommer inte ihåg nu, men säkert massor!

Ett tips från veckan: Ta chanser! Senast en koreograf jag älskade var i Sverige vågade jag inte gå, och jäklar vad länge jag ångrade det! Hade jag inte gått nu för Jay Kim hade jag verkligen ångrat det också. Så våga testa och våga köra för man vet aldrig om chansen kommer igen!

Veckans upptäckt: Solsidan! Jag har inte riktigt fastnat för serien innan, men min sambo älskar det, så har blivit helt fast den här veckan och sträck-kollat lite för många avsnitt, haha.

Veckans aj: Min träningsvärk! Jag har ju varit förkyld i typ en månad, och magsjuka och matförgiftning på det, men nu är jag ÄNTLIGEN frisk igen och kör på med gymmet igen! Så himla skönt, men ja, ont, haha!

Veckans magi: Jag vet att jag tjatar, haha, men det var ju ganska magiskt att få dansa för Jay Kim.

Betyg på veckan: Den får en fyra av fem!

Ha en fin måndag, kram!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Alltså wow vilken upplevelse med workshopen!!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Alice,
Rolig läsning!
alicelindstrom.se
Amanda (Swedish Passport),
Hoppas verkligen dagen varit bättre än gårdagen fina du! Och så himla inspirerande det du skriver, man ska verkligen inte låta rädsla hindra än från att uppfylla sina drömmar! 😊
swedishpassport.com
Emma Engström,
Att ta chanser är HUR bra som helst, helt rätt!! Du inspirerar enormt Alice, det hoppas jag du vet <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så kul att höra att du haft en så bra vecka!
nouw.com/celinelundqvists
Anita,
Jobbigt när energin inte finns riktigt 😟
siliiins.blogg.se/
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad roligt att läsa! F��rstår att de var mäktigt att träffa Jay Kim! Träningsvärk gör ont, men de är samtidigt skönt för då känner man att man gjort något bra! ❤️ Så fin du är!❤️
nouw.com/tinafalkestad
my,
Skulle behöva en sväng till ullared, synd bara man bor 90 mil därifrån haha!
mynordqvist.se
beattriicee
beattriicee,
Kul med äventyr till Ullared och Stockholm! Låter som en kanon bra vecka överlag! 😍
nouw.com/beattriicee