Veckan som gått

Hej på er!

Nu har jag landat hemma i lägenheten efter en underbart mysig helg med familjen! Som ni kanske märkte blev det inget inlägg igår, men hade helt enkelt inte haft tid att fixa ett tidsinställt och ville inte spendera tiden framför skärmar under min kvalitétshelg med familjen. Men innan ni får ta del av det inlägget kör vi en summering av veckan som gått!

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Jobbat tre pass på Maxi.

Något jag gjort som inte var planerat: Jag fick ju tyvärr ställa in mina klasser på tisdagen p.g.a söndagens händelse, så det var ju ganska oplanerat.

Ett tips från veckan: STORKOK! Någonstans ifrån fick jag världens ryck i veckan och lagade hela TRE maträtter på en kväll som resulterade i matlådor hela veckan ut. Toppen ju.

Veckans upptäckt: Att jag VERKLIGEN måste skaffa sulor till mina arbetsskor på Maxi, eller byta skor helt. Det är femte året nu jag är inne på samma skor och de börjar bli liiiite slitna, om inte annat märks det verkligen i mina fötter och knän, aj aj. Och eftersom jag jobbar "på golvet" och kör truck och jobbar med stora föremål får jag inte ha vanliga sneakers utan måste ha speciella arbetsskor.

Veckans aj: Det är nog mensvärken jag har nu, inte kul alls.

Veckans frukost: Det måste ju vara hotellfrukosten idag på hotellet!

Veckans magi: Helgen med familjen, och lite extra för själva spa-delen, hihi.

Betyg på veckan: Det blir fyra av fem! Det enda som drar ned lite är att jag haft ett litet orosmoln som legat och svävat över mig hela veckan, men idag löste det sig och jag kan andas ut!

Ha en fin söndagkväll, KRAM!

Gillar

Kommentarer