Veckan som gått

Söndag igen, och ännu en vecka går mot sitt slut! Denna vecka har ju inte varit jättehändelserik då jag varit hemma från jobbet, men tycker ändå att jag fått ihop lite roliga händelser ändå! Hur har er vecka varit?

Vecka fyrtio

Veckans stolt över mig själv: Att jag faktiskt har varit hemma. Ni är nog trötta på att höra detta nu, haha, men för mig har det faktiskt varit jättesvårt att hålla mig hemma när jag egentligen känt mig pigg, bara för att jag haft lite ont i halsen. Men jag lyckades, och jag tar med mig från detta att jag tog mitt ansvar.

Veckans frustration: Jag är SÅ trött på Nouw. Nästan allt har krånglat för mig den här veckan. Jag kan inte ändra min text normalt, jag kan inte länka saker, jag kan inte lägga in saker ordentligt. Usch och fy, teknik ska bara FUNKA för mig, det ska gå smidigt och lätt, jag fullkomligt hatar när teknik krånglar, det har jag noll tålamod för. Det blir liksom inte roligt att blogga när det ska krångla hela tiden, bara detta inlägg har tagit onödigt lång tid.

Veckans outfit: Jag har ju sällan med veckans outfit för ofta går jag ju i mycket samma "till och från jobbet" - kläder, haha, MEN i veckan lyckades jag få till en riktigt oväntad outfit! Kommer ni ihåg den vita tröjan från SHEIN som jag sa var beställningens miss? Jag hittade en outfit jag faktiskt blev nöjd med! Jag införskaffade nya jeans häromveckan, då ett par svarta i pösigare modell. Jag testade dem tillsammans med tröjan bara för att, och blev lite kär alltså! För mig är detta en väldigt ovanlig stil då det är oversize på både överdel och underdel, MEN jag gillar det faktiskt! Tyckte det blev rätt så ballt.

Veckans mys: I fredags kom min vän Frida över för lite tacos framför Idol! Verkligen en mysig höstkväll, ett perfekt exempel på hur jag vill spendera mina kvällar i höst.

Veckans höstiga: I torsdags när jag börjat krypa på väggarna efter att ha varit hemma helt symtomfri, tog jag en promenad med Johanna! Johanna är i stan nu under veckan, och vi försöker passa på att ses minst en gång när hon är hemma. Vi tog en mysig, och lååång, promenad runt strömmen och i stan, och köpte med oss kaffe. Det var lagom varmt, och verkligen så skönt med frisk luft. Stan är så vacker nu med alla löv, och älskar Norrköping för allt vatten som finns så nära.

Veckans aj: Jag har en tendens att ganska så lätt få munsår i mungipan, och nu har det slagit till igen. Suck och stön. Det har säkert att göra med den kalla luften. Det gör sååå ont och svider, och jag är ju så dålig på att låta bli att pilla på sår. Jag gör mitt bästa, och som tur är har jag en salva som är bra. Dock blir huden runtomkring mungipan lite röd och irriterad av salvan, men men, it's a look, haha.

Veckans tips: Podden "Mytologier" på Spotify! Jag har aldrig fastnat för poddar, jag har verkligen försökt, men aldrig hittat rätt. Jag är ju verkligen en kultur-och historienörd, hehe, så när jag hade ont i huvudet häromdagen och bara behövde något att lyssna på för att koppla bort, så ville jag ge poddar en chans igen. Jag hittade denna och blev helt fast! Kort sagt så handlar varje avsnitt om ett mytologiskt väsen, bl.a Athena, Snömannen, Mulan osv. Det berättas på ett väldigt berättande sätt så det känns som en historia med början och slut istället för någon som bara rabblar upp fakta. I varje avsnitt har de även en expert på området som flikar in med fakta, vilket gillas starkt! Jag fastnade direkt, och har lärt mig så mycket nytt! Det är så fascinerande. Jag försökte länka den, men såklart är det något som krånglar igen. Jag försökte länka, men såklart är det något som krånglar igen.

Idag vankas det lite firande för min kära mor som fyller år! Lyxigt att fylla år på kanelbullens dag, eller hur, haha? Jag ska äntligen få träffa morfar igen. Åh, har inte träffat honom sedan januari! Vill bara ge honom en stor kram, men det ska jag ju inte göra såklart. Usch, det är svårt det här. Men jag är glad att jag får se honom.

Hoppas att ni får en bra söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Eva,

jag har oxå jobb så behöver inte klä mig fram o tillbaka ha ha men är kläd tokig o du har en fin outfit 😊 kul att fira din mamma på denna dag 😊

evasblogg.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

Tycker det är så fint med alla paraplyn!! 😍 Har verkligen inte heller haft tålamod för alla problem den här veckan!

nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,

Håller med dig om nouw. Så mysig fredagskväll och underbart att få träffa din morfar 💕

nouw.com/carroat
happyM
happyM,

Du gjorde det superbra som höll dig hemma❤️ Kram

nouw.com/happym
petra,

så fina bilder, ja det är märkliga tider vi lever i hoppas snart man vågar kramas igen:) Men värt att få träffas,kram

mammansprinsessor.blogg.se
Hilma
Hilma,

Jättebra att du klarat att hålla dig hemma ju ❤️ Det är ansvarsfullt både mot dig själv och andra 🥰

nouw.com/hilma
Annie - Stora Små Äventyr,

Kul med långpromenad med kompis 😊 Och skönt att du är symptomfri nu 😊

Norrköping är verkligen en vacker stad med allt vatten 😃

biglittleadventures.se