Vecka tretton

Godkväll på er!

Påskveckan börjar gå mot sitt slut, och i vanlig ordning gör vi en sammanfattning av veckan som gått!

Vecka tretton

Veckans egentid: Utan tvekan i onsdags när jag hade tid att ta mig till danssalen och bara dansa för mig själv. Jag fångade faktiskt lite improvisation på film som jag klippte ihop och la upp på Youtube, meeen tyvärr så blev det krångel med upphovsrätten så den är inte tillgänglig i Sverige. Suck och stön. Men jag la upp en liten snutt på min Instagram @lallizz98 om ni vill kika.

Veckans fynd: Svarta kostymbyxor (speciellt lite vida!) kan man ju aldrig få för många av, och i veckan fyndade jag faktiskt ett par som var nedsatta från 499:- till 160:-! Det kallar jag kap!

Veckans stolt över mig själv: Ni vet debatten jag hade i kinesiskan som jag nämnt ett flertal gånger? Jag fick VG på den, wiho! Så himla stolt över mig själv, debatt på kinesiska är inte det lättaste kan jag säga, haha.

Veckans kreativa: Man blir ju aldrig för gammal för att leta påskägg, så därför gjorde jag en liten skattjakt för min sambo med olika ledtrådar, hihi. Inlägg kommer!

Veckans höjdpunkt: Helt klart påskfirandet igår hemma hos min familj, så mysigt!

Veckans prova på: Idag bakade jag en morotskaka som vi hade med till fikat hos Connys mamma, och den blev sååå lyckad! Det var verkligen flera år sedan jag bakade morotskaka, så det var roligt att den faktiskt blev bra.

Har ni några höjdpunkter från veckan?

Jag är sååå taggad på nästa vecka! Jag ska nämligen undervisa fyra kvällar, tjohej! Eftersom vi ställde in halva terminen av mina vuxenklasser i höstas p.g.a. Corona har de fem lektioner kvar, så nu under påsklovet erbjuds de som vill att ta igen sina lektioner för mig. Så jag kommer undervisa måndag-torsdag, varpå torsdagen blir en dubbellektion. Det kommer bli så roligt, men jag kommer vara så slut efter den här veckan, haha! Och veckan efter drar min termin äntligen igång igen (som vi också fått skjuta upp kursstarten på p.g.a. att jag undervisar vuxna = större risk att drabbas av Corona) vilket jag ser så mycket fram emot!

Ha nu en superfin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Ida,

Åh grattis till ett VG!! Grym är du<3 Underbart med påskjakt också, så roligt! :')

idanilssonphoto.se
tinafalkestad
tinafalkestad,

Jag håller helt med dig, man blir aldrig för gammal för att leta påskägg! <3De verkar som du haft en fin vecka <3 Förstår att du är taggad på nästa vecka, så kul med undervisning fyra kvällar! kram<3

nouw.com/tinafalkestad
Sara,

Så härligt <3

aamaziing.se
happyM
happyM,

Omg så bra jobbat med seminariet!!! GRYM!!!! Kram ❤️❤️

nouw.com/happym