Vecka trettiotvå

God kväll på er!

Söndag idag, slutet på vecka 32, och NU tar jag helg, haha!

Som tidigare nämnt har jag jobbat hela helgen, men jag är ledig måndag och tisdag veckan som kommer. Min sambo hade även sin sista dag på sitt sommarjobb i fredags och är ledig veckan som kommer innan hans utbildning börjar igen. Verkligen skönt att ha två dagar lediga tillsammans nu, vi får se vad för roligt vi hittar på!

Men nog om det, i vanlig ordning kör vi en liten sammanfattning av veckan som varit!

Vecka trettiotvå

Veckans vän: Den här veckan har jag faktiskt inte hunnit träffa någon vän fysiskt, men jag vill ge lite extra uppmärksamhet till min vän Lilly som verkligen tog sig tiden att muntra upp och finnas där i torsdags när jag hade en väldans dålig dag.

Veckans drama: I fredags när jag hade stängning på jobbet fick vi ringa brandkåren! Runt halv nio kände jag och min kollega hur det började lukta konstigt, så vi ringde. Som tur var var det inget som hänt och vi kunde ha butiken öppen som vanligt. Men lite oro blev det såklart!

Veckans goda gärning: Den går till mig själv den här veckan, haha. I förhållanden, både med vänskapliga och romantiska, är det ju jätteviktigt att vårda relationen. När Conny haft sitt sista pass i fredags köpte jag hem blommor, fika, och skrev ett brev till honom. Då jag jobbade kväll lämnade jag detta på bordet för honom att se när han kom hem. Han blev väldigt glad och överraskad, hihi.

Veckans lilla: När man jobbar i butik får man ju träffa en hel del kunder, och vissa bättre än andra. Bärplockare är tydligen årets trend och det bristar på alla Maxi-butiker i Sverige. När vi väl får in går de åt på fem minuter, och folk vill gärna lägga undan en innan de kommer hem. Häromdagen ringde en kund och frågade om vi hade några inga. Det hade vi inte, men jag sa att jag kunde ringa upp honom när vi fått hem. Senare den dagen fick vi hem och jag ringde, varpå han blev så tacksam. När han sedan var inne i butiken och skulle hämta den var det inte jag som fick det ärendet utan min kollega. När hon sedan lämnat ut bärplockaren till kunden sa hon att hon skulle hälsa; "Hälsa och tacka Alice så himla mycket, där har vi riktig kundservice, hälsa henne så mycket!" När folk är så tacksamma blir jag verkligen påmind om varför jag tycker om att jobba med människor.

Veckans inköp: VI har äntligen blivit med köksbord! Och vilket kap dessutom, ett bord och tre stolar för 300 spänn! Det ska bli så skönt att kunna äta i köket igen.

Veckans miss: I fredags innan jobbet gick jag loss här hemma och storstädade! Det jag upptäckte sedan var att jag istället för rengöringsmedlet sprayat Vanish fläckborttagning på diskbänk och handfat... Men det verkar ha funkat det också, haha!

Veckans äntligen: Jag och Ebba fick ÄNTLIGEN till en promenad! Åh, det har varit så svårt att få ihop våra scheman, och i våras gick vi så mycket som helst. Eftersom min träning ligger lite på hyllan just nu, både med dans och gym, så var det himla skönt att komma ut lite tillsammans.

Veckans låt: Denna goda klassiker nedan!

Har ni haft en bra helg? Själv måste jag säga att min varit väldigt bra, trots att jag jobbat största delen av helgen! Det gör mycket med fina kollegor och mycket att göra. Conny är iväg på en kvällsrunda med golfen, och jag inväntar Josefina och Melinda för lite tjejkväll! Melinda har jag bara träffat en gång på hela sommaren och Josefina inte alls, så det ska bli så underbart att se dem igen.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar