Vecka trettiotre

Vecka trettiotre tog slut igår, och nu går vi officiellt in i höstperioden, i alla fall om du frågar mig! När jag slutar sommarjobbet är det lika med höst för mig, haha! Kanske inte riktigt, men tankesättet går i alla fall helt klart mer in på höst än sommar. I vanlig ordning kör vi en liten sammanfattning!

Vecka trettiotre

Veckans kvalitétstid: Det var med Conny i måndags när vi båda var lediga och gick en sväng runt strömmen och köpte glass. Mysigt värre.

Veckans nya: Ingen har väl missat att sporten padel slagit igenom den senaste tiden och blivit jättepopulär? I tisdags frågade Frida om jag och Conny ville följa med och spela, och visst ville vi det! Så det blev en timmes spelande med Frida och hennes bror. Jag tyckte det var jättekul faktiskt och skulle lätt tänka mig att göra det igen! Jag spelade faktiskt tennis när jag var yngre, dock inte jättelänge, och jag ska väl inte säga att jättemycket satt kvar i kroppen, haha, men det var riktigt roligt i alla fall!

Veckans wiho: Att jag hade mitt sista schemalagda pass för sommaren på Maxi! Nu är det fullt fokus på hösten.

Veckans stolt över mig själv: Jag var på en jobbintervju, och bland över 90 stycken CV'n är jag otroligt stolt över att jag gick till intervju. Dock får jag inte anställning i den butik jag sökte, men de ska skicka mina uppgifter och omdöme till den andra butiken, så vi får se. Jag är mest stolt över att ha kommit så långt, så vi får se. Det är ju inte akut för mig att ha ett jobb då jag har på Dansverkstan, men något mer att jämna ut med vore bra. Men ja, allt det här är så himla invecklat, haha, jag lovar att jag ska ta ett ordentligt inlägg och reda ut hösten för er, och om inte annat för min skull, haha.

Veckans höjdpunkt: Jamen, utan tvekan pappas firande!

Veckans tacksamma: Min kusin Jens! Jag är så tacksam för vår relation och för att vi hållit ihop i så många år trots våra många mil mellan oss. Det var så mysigt att ha honom här nu över helgen, att ha långa samtal vid frukost, äta lunch tillsammans i stan, visa honom Norrköping, bara umgås så som vi hann göra när vi var yngre. Och så är jag evigt tacksam frö att han och min sambo kommer så bra överens, det är en så skön känsla.

Veckans söta: Som ett litet tack för mitt arbete under sommaren fick jag välja något fika från Maxi-bageriet och ta med mig hem, haha. Chokladälskare som jag är valde jag ju en varsin brownie till mig och Conny, hihi. Verkligen en gullig gest.

Veckans upptäckt: Hata mig inte nu, men jag har ju inte sett nåååågonting av Sagan om ringen-historien, och inte heller Hobbit-filmerna. Jag har inte alls känt att de varit min stil och alltid protesterat när Conny föreslagit dem, haha, men häromkvällen satte han på första Hobbit-filmen utan att jag visste om det, och sen var jag helt FAST! Jag fastnade verkligen totalt, och har på bara några kvällar nu sett alla tre filmerna, haha. Jag tycker verkligen de var så bra! Nu har jag verkligen höga förhoppningar på Sagan om ringen!

Ja, det var lite om min vecka det! Hoppas ni haft en superbra vecka ni också!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,
Vad gulligt att få med ett bakverk hem efter jobbet, det kallar jag att ta hand om sina anställda! Så roligt att din kusin och sambo fungerar så bra ihop 🙂 Kram
yasmissy.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Känns verkligen som att alla spelar padel idag, vore så himla kul att testa på det själv ändå! 😃 Så himla fint skrivet av dig på punkten om tacksamhet Alice, så klok du är <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Enna,
Gott med glass! Härlig lista😊
sayyeastofashion.blogg.se
Personligen är jag nöjd över att hösten närmar sig - det är en av min två favoritårstider 😊
www.henrikolsson.eu
Anita ,
Hobbit Filmerna är bra 😊
siliiins.blogg.se/
johnssons
johnssons,
Kul inlägg<3
nouw.com/johnssons