Vecka trettiosju

Söndag igen, och jag verkligen känner hur veckorna flyger iväg! Det är nog dags att jag börjar ta tag lite mer i det här att leva i nuet som jag skrev om i mitt "I höst vill jag..."-inlägg, haha. Anyway, här kommer veckans sammanfattning!

Vecka trettiosju

Veckans inköp: Taklampor! Sedan vi flyttade in i juni har vi levt utan taklampor i vardagsrummet och sovrummet. Det har ju gått an under sommaren, men nu när mörkret kryper sig på behövs lite mer ljus än bara mysbelysning. Så igår när jag träffade mina föräldrar tog vi en runda på stan och det slutade med att de köpte två taklampor åt oss! Hur snällt?

Veckans energikick: Helt klart gympan med pensionärerna i fredags! Det är så roligt att ha startat upp terminen igen, och de uppskattar det så himla mycket. Jag står verkligen fast vid mitt ord att man kan göra så himla mycket med så lite!

Veckans middag: Igår när jag åt på den italienska restaurangen Il Cibo med mamma och pappa! Så gott och mysigt!

Veckans tanke: Jag MÅSTE boka klipptid! Nu var det sex månader sedan jag klippte mig och jag tycker att det har blivit alldeles för långt och risigt.

Veckans kvalitétstid: När jag och sambon i onsdags tog oss ett varv för att leta höstinredning. Regnet öste ned, vi var lediga båda två, och det var så mysigt att bara strosa omkring tillsammans och bara titta på mysig inredning. Vi köpte med oss Spicy Hot hem som vi åt i soffan under filtar, så mysigt.

Veckans outfit: Åh, jag blev ju faktiskt lite kär i min outfit nedan, hihi! Koftan är från min senaste beställning från SHEIN (som kom efter bara 1,5 vecka?!), och jag ska såklart fixa ett inlägg med alla plagg som senast.

Veckans fokus: Dansfilmen som vi ska filma in lite senare idag, woop woop, så roligt!

Veckans aj: Jag har börjat få någon form av nageltrång på stortån och det gör sååå ont! Inte roligt alls. Vi får se om det släpper, annars får jag kolla vad jag ska göra åt det.

Veckans tips: Frukostbröden som ni kan hitta i inlägget under! Rekommenderar starkt!

Ja, lite så har min vecka ser ut! Jag tycker att den har varit bra. Nästa vecka blir heeelt annorlunda då jag börjar mitt vikariat. Det blir spännande!

Snart ska jag börja fixa hår och smink och sedan åka och träffa de andra dansarna, hihi! Idag blir det dansfilm hela dagen och vi hoppas att vädret håller i sig!

Hoppas ni får en bra söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul inlägg , hoppas du får en toppen bra dag!<3
nouw.com/johnssons
Netti Starby,
Vad härligt att taklamporna har åkt upp och så kul att det blir dansfilm hela dagen för dig. 😃 Kramis
starbys.se
Norailona
Norailona,
Sjukt kul inlägg ju!! KRAM fina du <3
nouw.com/norailona
Enna,
Vilken mysig outfit!!
sayyeastofashion.blogg.se
Ida,
Men så fin outfit och härlig vecka!! Lycka till på vikariatet 😃
idanilssonphoto.se
My,
Så mycket härligt!!! Känner igen det där med taklampor haha, levde utan nästan en hel vinter. Vet inte hur jag lyckades med det dock xd
mynordqvist.se
happyM
happyM,
Åhhh men gud vad snällt att ni fick taklampor ❤️ Stor kram
nouw.com/happym