Vecka trettiosex

Söndag på vecka trettiosex och ni vet vad det innebär; veckans sammanfattning!

Vecka trettiosex

Veckans roliga: Kursstart på dansskolan, woop woop! Extra roligt att få dra igång min Commercial Street och min Jazz 30+ då de grupperna växt något ENORMT i antal elever, hihi.

Veckans måste: Den här veckan har jag varit duktig och successivt städat min garderob. Verkligen skönt, det blir verkligen lätt kaos där i, haha.

Veckans höstiga: I veckan bakade jag bullar, hihi! Jag vet inte hur det är med er, men att baka bullar är något som jag verkligen kopplar till hösten! Vi bakade mycket bullar med min mormor när jag var liten, så när jag gjorde det nu var hon med mig lite extra i tankarna. Jag gjorde både kanel och vanilj, och de blev ju barnsligt goda!

Veckans goda gärning: Vi gick över till vår granne med några färska bullar och han blev sååå glad! Tänk hur mycket man kan göra för någon med så enkla medel.

Veckans obsession: Jag är ju ett troget fan av RuPaul's Drag Race, och nu har ÄNTLIGEN säsong 12 släppts på Netflix! Så i soffan har ni hittat mig på min lediga tid, haha.

Veckans mat: I torsdags var vi bjudna till Connys mamma för middag då det blev lax och potatis, och oooj, så gott det var! Himla mysig kväll också.

Veckans fundering: Vad ska jag och Conny göra på vår tre-årsdag? Har ni några förslag så lämna gärna en kommentar!

Veckans fokus: Mycket rep har det blivit den här veckan inför våra två event på Kulturnatten, och där har mitt fokus legat i största mån.

Veckans sport: Padel fick det bli även denna vecka med Frida och Alex! Tyvärr var jag inte i riktigt rätt mind-set då jag var ganska stressad inför resten av dagen, så det gick väl inte jättebra, haha, men kul var det!

Veckans nostalgi: Jag och Conny fick någon tanke under förra veckan att "Gud, vad roligt det vore att köra Wii!", haha. Sagt och gjort, när vi var på middag hos mina föräldrar förra söndagen tog vi hem mitt gamla Wii då det inte använts. Så denna vecka har vi dansat Just Dance för fullt och utmanat varandra i pingis och wakeboard, haha. En superrolig aktivitet att göra tillsammans, och verkligen så mycket nostalgi!

Veckans fynd: Helt klart mina muggar och mitt fat från Myrorna! Vilket kap, ge second hand en chans om ni inte redan gjort det!

Ja, nästa vecka kommer gå i ganska liknande tempo; undervisning och mycket träning inför Kulturnatten, sedan får vi se!

Har ni haft en bra vecka?

Hoppas ni får en fin söndag!

Många kramar!

Gillar