Vecka trettionio

Vecka trettionio går mot sitt slut, och det känns helt galet att vi går in i vecka fyrtio imorgon! Bara 12 veckor kvar av året, herregud! Snart kommer julsakerna rulla in på jobbet och julmusiken spelas i högtalarna, haha.

En liten sammanfattning i vanlig ordning, here we go!

Vecka trettionio

Veckans mysigaste: Helt klart när jag och Conny firade vår tre-årsdag i onsdags. Det blev väldigt lugnt, jag jobbade till 17.00 och efter det storhandlade vi. Vi gjorde lite lätt middag, och sedan fikade vi med tända ljus. Av mig fick han en bok som heter "Vi mot världen" som man fyller i tillsammans, och jag fick tre stycken superfina LED-blockljus, te, en anteckningsbok, och ett superfint brev. Som jag älskar honom.

Veckans inspiration: Istället för rep hade vi i The Aces igår möte istället för rep för att utvärdera vårt senaste projekt samt planer inför framtiden. Det blev så mycket härlig positivitet, idéer, inspiration, och jag är så peppad på att förverkliga alla våra visioner! Ord kan inte beskriva hur mycket jag verkligen älskar att skapa via dans.

Veckans höstiga: I torsdags träffade jag Frida på eftermiddagen. Vi tog en mysig fika, en minst sagt regnig promenad, kollade second hand, och försvann djupt in i en gammal bokhandel. Nu under Kulturveckan är det ju en hel del aktiviteter inne i stan, och vi hade väl hoppats på att stöta på några fler, haha, men bokhandeln var i alla fall riktigt mysig! Jag gillar verkligen äldre litteratur, så det var lite mysigt att gå och kika på.

Veckans inköp: Det här var verkligen ett spontanköp, men jag kunde inte låta bli! Jag hade kikat litegrann på ett par svarta, lite pösigare jeans på Kappahl, och när jag ändå var inne och jobbade i närheten bestämde jag mig för att prova dem. I förbifarten hittade jag även ett rutiga byxor som jag blev sååå kär i, så jag beslutade mig för att prova även dem. Jag köper aldrig byxor spontant, men det slutade med att jag fick med mig både hem, hihi. De hade 25% på alla byxor, så därför kände jag att jag kunde ta båda, annars hade jag nog tvingats välja, haha.

Veckans tips: Medveten närvaro. Gudars vad jag jobbar med det! Att verkligen vara här och nu, verkligen se, verkligen känna, verkligen höra, verkligen smaka. ALLT.

Veckans borde: Jag tycker verkligen att ni alla borde kolla in vår senaste dansvideo. ;) Är så otroligt stolt, och tycker budskapet är väldigt viktigt.

Hoppas att ni får ett bra avslut på veckan! För egen del gäller söndagsjobb 10-19.

Många kramar!

Gillar