Vecka trettiofyra

Vi är på sista dagen av vecka 34, och vi vanlig ordning kör vi en sammanfattning på veckan som gått!

Vecka trettiofyra

Veckans somriga: Jag tog mitt andra dopp för året, tjohej! I tisdags var jag och Frida och spenderade några timmar vid sjön, så himla skönt att bara vila i solen och snacka.

Veckans nya: Introduktionen på min nya extra-tjänst på Maxi. Helt klart en upplevelse!

Veckans sport: I torsdags var jag och spelade Aqua Golf med Conny och hans pappa! Båda de har ju golfat sedan barnsben, haha, så två vinster lyckades de slå hem! Jag å andra sidan var glad att jag bara fick iväg bollen... Aqua Golf går ut på att man slår bollen ut i vattnet för att träffa olika korgar. Ju längre bort man träffar, desto finare priser.

Veckans glädje: Att vi officiellt har dragit igång terminen med The Aces igen.

Veckans längtan: Den här veckan har vi haft våra första möten inför den nya terminen på dansskolan och nu längtar jag sååå till kursstart vecka 36! Jag vill bara träffa min elever igen och dansa loss med dem, få mina rutiner och gör det jag älskar igen.

Veckans craving: Fattiga riddare! Huuur gott är inte det? Därför tog vi oss tiden att göra det till lunch idag, hihi.

Veckans känsla: Tyvärr inget vidare. Jag blir alltid rätt så låg när jag ska ha min mens, men denna vecka har det varit extremt. Jag tror att det har mycket att göra med att jag är så otroligt stressad och sedan mens på det gör ju inte saken bättre. Jag har känt mig stressad och ledsen, och inte haft lust med något alls. Så nej, denna vecka har inte varit rolig för mig, även om jag gjort väldigt många roliga saker, vilket jag såklart är jag tacksam för så jag kan tänka på annat än allt som stressar mig.

Veckans roliga: Den här punkten går helt klart till AW'n vi hade med sommarjobbarna igår! Jag har för vana att varje år dra ihop en AW med årets sommarjobbare på min avdelning, och likadant i år! Vi åt god mat vid strömmen på restauarangen The Bishop Arms, och det var så trevligt att bara prata och skratta. Och att se varandra i något annat än arbetsbyxor och skjorta, haha!

Ja, det var min vecka i stora drag! Har ni haft en bra vecka?

Många kramar!

Gillar