Vecka trettiofem

Vecka trettiofem, och in vanlig ordning en sammanfattning! Inte så mycket att orda om, vi kör direkt!

Vecka trettiofem

Veckans lyckade: Vår prova på-kväll på dansskolan!

Veckans spontana: När jag i måndags fick till en spontan-lunch med min pappa, så himla mysigt! Grekiskt fick det bli, mumsigt.

Veckans låt: Åh, mitt K-pop-hjärta klappar ju lite extra när någon av mina gamla favoriter släpper nytt, hihi.

Veckans nya: Vi påbörjade ett nytt nummer med The Aces, och det var verkligen roligt att göra något nytt tillsammans. Jag som koreograferat numret har verkligen jobbat med att få det att förmedla budskapet på rätt sätt, och att se det tillsammans med resten av tjejerna blev riktigt mäktigt!

Veckans pinsamma: Med mina fyra år med körkort i hand, skulle jag nog säga att jag är en rätt så säker och bra förare. Men vi gör alla våra misstag och i veckan var det min tur... Jag skulle vända om på vår gata som är väldigt trång, kom liiite för nära en parkerad bil och lyckades fastna (?!?!) i bilens nummerplåt framtill. Jag vågade inte köra en centimeter till när jag insåg att jag satt helt fast i den andre bilen, och ringde genast min sambo som kom ned. Han i sin tur ringde sin pappa som bor bara någon minut bort och vi gjorde vårt bästa för att flytta bilen, vilket inte gick alls. Efter mycket letande fick vi upp telefonnumret till ägaren som snabbt var på plats. När han väl backat sin bil kom vi loss med vår. Jag skämdes ju som tusan, att göra skada på någon annans egendom är ju verkligen inte något man vill, men han bara skrattade och tyckte jag varit jäkligt skicklig som fastnade i nummerplåten med en sådan precision, haha. Så jag hade en himla tur att han var trevlig och att skadan inte blev särskilt stor, men jo, visst skämdes man allt.

Veckans kreativa: I måndags och tisdags deltog ju jag i den sista delen av projektet "Konst i Rörelse", och oj, så roligt det var!

Veckans vänner: Jag har hunnit med dejter med både Frida och Lilly, och oj, så mysigt det har varit! Sedan såklart mina tjejer i The Aces, alltid en bra dag när vi får ses.

Veckans lättnad: Äntligen har jag fått en något klarare inblick i vad som ska ske i höst. Jag tog ett beslut jag känner mig nöjd med, och jag känner hur jag kan börja slappna av lite grann.

Veckans tips: Serien Pose på Netflix! Jag började se den igår och har än så länge bara sett några avsnitt, men jag tycker att den är riktigt bra och gripande.

Här är alltså min vecka i lite korta drag! Har ni haft en bra vecka?

Idag väntas tvättid 12-16, och sedan är vi bjudna på middag ikväll hos mina föräldrar. Mysigt, mysigt!

Ha en fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh finns ju inte mycket som är bättre än kvalitetstid med en av föräldrarna!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Åh sånt avund på din "veckans lättnad". Vill också!! Hehe
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Åh lät sååå mysigt med spontanlunch med pappsen ❤️ Kram finis ❤️
nouw.com/happym
Louise,
Låter som en bra vecka haha ja alla gör vi våra misstag! ;D
louiseelinore.com
Enna,
hilmak
hilmak,
Låter som dunkade en händelserik vecka! Hoppas ni haft en mysig kväll 🥰🥰
nouw.com/hilmak