Vecka trettioett

Vecka trettioett, och jag tycker som varje vecka att veckorna bara flyger förbi! Hujeda mig, snart är det höst.

Vecka trettioett

Veckans besked: Jag har fått ett himla roligt besked om ett jobb till i höst, hihi, så snälla håll alla tummar för mig! Jag ska fortfarande vara kvar på dansskolan, detta är lite mer ett extra. Jag skulle få mer svar i veckan som kommer så jag håller alla tummar och tår!

Veckans inlägg: Jag är väldigt nöjd med många av veckans inlägg, jag tycker de har känts genomtänkta och välarbetade, men ska jag välja ett väljer jag "SHEIN plus och minus" för att det blev så himla uppskattat av er!

Veckans harmoni: När jag satt igår flera timmar med min Bullet Journal, så himla mysigt.

Veckans besvikelse: När jag åkte till Panduro så redo att shoppa loss på deras rea, men möttes av ett väldigt utplockat sortiment.

Veckans fynd: En hallmöbel på second hand för 350 kr! Verkligen ett fynd, det var i så bra skick och passar perfekt i vår hall.

Veckans vänner: Helt klart min AW i tisdags med några vänner från högstadiet! Helt underbart roligt att träffa dem igen, bara positivitet från den kvällen! Sen får vi inte glömma att jag idag under förmiddagen fick träffa min fina vän Johanna som numera pluggar i Eskilstuna.

Veckans mysdag: Gårdagen med Conny, älskar när vi får sådan kvalitétstid tillsammans.

Veckans ser fram emot: Söndagen är ju faktiskt inte slut än! Ikväll ska jag ut och äta med min vän Linn och hennes sambo då de har vägarna förbi Norrköping. Vi bor väldigt långt ifrån varandra så vi har svårt att ses, men de senaste åren har vi lyckats få till en träff varje sommar när hon åker igenom Norrköping till och från sina kusiner, hihi. Så taggad!

Veckans låt:

Hoppas att ni haft en bra vecka och är taggade på vecka 32! För min del blir det en sex dagars arbetsvecka igen, men sen har jag bara tre dagar kvar sen är jag klar för sommaren, hihi!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,
Håller tummarna på att du får det extra jobbet 😊
sayyeastofashion.blogg.se