Vecka trettioåtta

Ja, söndag igen då! Jag känner verkligen hur veckorna springer förbi, hallelujah. En sammanfattning i vanlig ordning kommer här!

Vecka trettioåtta

Veckans spännande: Jag har ett samarbete på gång som jag jobbat med under veckan, hihi. Så taggad av att få dela det med er!

Veckans nya: Mitt vikariat på Maxi! Första veckan är avklarad, och jag känner verkligen hur detta schema passar mig som handen i handsken. Just eftersom jag jobbar så mycket eftermiddagar och kvällar på dansskolan är det så skönt på ett sätt att ha en liten mer "Svensson-vardag" med vanliga arbetstider också.

Veckans mysiga: Det går helt klart till min eftermiddag med Lilly i fredags! Vi sågs i stan, tog en promenad runt strömmen, köpte årets sista glass, och bara pratade. Vädret var ju så otroligt höstigt och vackert, och jag fick sådana enorma mys-och höstkänslor. 10/10 på den eftermiddagen alltså!

Veckans inköp: Mina kläder från SHEIN! Jag blev så nöjd med dem.

Veckans tanke: Fortfarande som förra veckan, haha; jag MÅSTE boka klipptid!

Veckans känsla: Otroligt bra! Jag hoppas att det fortsätter så.

Veckans "stolt över mig själv": Fem av sju dagar har jag faktiskt varit duktig och kört yoga OCH meditation om mornarna! Verkligen skönt, och jag är stolt över mig själv som sakta men säkert börjar få in det i min vardag igen.

Veckans tips: Ta vara på de fina höstdagarna! Jag lever på det vackra höstvädret just nu.

Veckans roliga: Vår filminspelning av vår dansfilm! Alltså det hela gick över förväntan, och jag är sååå taggad på att släppa den! Det är jag själv som ska redigera ihop den, hihi, och jag är helt amazed över vad vi fått till! På fredag släpps den i samband med Kulturnatten här i stan, och självklart kommer jag att dela den här också.

Kan ni gissa vad numret handlar om?

Följ oss på Instagram under @theaces_nrkpg.

Hoppas att ni får en fortsatt fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhh jag är SÅ taggad på att få se samarbetet <3 Kram

nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,

Du är så fin! Nej vad roligt med ett samarbete ska bli roligt att få se! 😃💖

nouw.com/emmamehrali