Vecka trettio

Och då var även vecka 30 slut!

Snälla någon, vad händer? Veckorna bara springer iväg! Det känns verkligen som att det var igår jag satt och skrev att jag skulle gå på en sex dagars arbetsvecka, och nu sitter jag här och har haft det sista passet! Och att det bara är 2,5 vecka kvar överlag på sommarjobbet känns ju också helt sinnessjukt. Inte gör det mig så mycket egentligen, jag är taggad på vad hösten har att erbjuda, men visst skrämmer det mig att tiden går så snabbt!

Vecka trettio

Veckans feelgood: I fredags när jag hade min stängning på jobbet kom det in en gammal vän till mig som jag inte träffat på sååå länge! Åh, jag blev så glad att se honom, och det gav mig verkligen energi att klara av min sista timme på passet! Verkligen ett lyckopiller.

Veckans kompisdejt: Inte många vänner har hunnits med den här veckan, men lyckades i alla fall få till en träff med Frida! Så mysigt.

Veckans fynd: Nejmen, vad har jag inte fyndat den här veckan, haha? Jag kan nog inte välja bara ett, utan jag får säga fynden från SHEIN och rean! Oooch så fyndade jag ju två nya kuddar och en pläd på Maxi-rean till vardagsrummet, hehe...

Veckans energi: Att jag fick träffa två av mina tjejer ur The Aces och ÄNTLIGEN dansa lite på riktigt igen, hihi!

Veckans frustration: Hur kan människor (kunder) vara så respektlösa när de är och handlar?! Jag vet inte hur många gånger om dagen jag hittar uppbrutna förpackningar, varor som ligger överallt, och skor och kläder som kastats ned på golvet. Snälla, gå tillbaka med era varor och för guds skull PLOCKA UPP om ni har ned något! Hur svårt är det att bara hänga tillbaka än att kasta ned det på golvet? Ni anar inte hur mycket onödig arbetstid som går åt till att plocka undan efter andra människor.

Veckans tips: När vi ändå är inne på det här med jobb så kan jag ju tipsa er om att Maxi-butikerna runt om i Sverige nu har en grymt bra rea! Vi har sänkt priser på massor av kläder till barn, baby och vuxen, samt trädgård, hemkontor, hemmet, ja, nästan lite av allt! Så checka in, 50% på mycket!

Veckans gulliga: Ni vet vår fågelunge som kläcktes den 14 maj? Hon är nu fullvuxen till storlek, men oj, vilket barn hon är i sinnet! Hon tuggar på allt, utforskar allt, lär sig flyga mer och mer, och nu har hon börjat härma ljud och pratar för fullt här hemma. Inte jättekul att vakna av det varje morgon när hon sätter igång klockan fem, haha, men hon är ju så söt så man smälter.

Här har vi hela familjen! Ungen, Champis, är längst till vänster, sedan har vi mamma Shakira och pappa Chucky.

Har ni haft en bra vecka? Har ni gjort något roligt? Nästa vecka jobbar jag inte sex dagar, haha, så det ska bli himla skönt! Inte jättemycket planerat än, men ska verkligen se till att ta vara på mina lediga dagar.

Hoppas att ni får en fortsatt bra söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Känner verkligen samma!! Hade sån ångest över min 6 dagars vecka men nu är den slut?! Galet!!
nouw.com/linndossing
Yasmine ,
Så söt fågelungen är 😍
Förstår mig inte på folk ibland. Det är ju verkligen inte svårt att lämna det lika fint som man själv vill finna det. Men jag kanske är ensam om att tänka så, who knows 😅 Kram
yasmissy.blogg.se