Vecka tre

Godkväll på er!

Söndag idag, och i vanlig ordning kör vi en sammanfattning på veckan!

Vecka tre

Veckans känsla: Överlag har ju känslan "stress" dominerat med tanke på vår kaotiska kursstart. Mitt i allt det här har också min inre sabotör kommit fram och klankat ned på mig själv för att "jag borde kunna det här" och "det här borde inte ta så lång tid". Jag måste verkligen sluta sätta så orimligt höga krav på mig själv, några fel här och där är helt okej, speciellt när jag inte pluggat det här språket på två år. Första inlämningen är i alla fall inlämnad, och jag håller tummar och tår för att den är godkänd!

Veckans energi: Jag fick dansa i tisdags, om än bara i vardagsrummet! Min fina vän Vilma höll en live-klass via ZOOM, och jag kunde ju inte låta bli att vara med. Så himla roligt!

Veckans efterlängtade: Jag hade FaceTime-samtal med några goda vänner från gymnasiet i torsdags! Verkligen roligt att catcha upp tillsammans.

Fina Jossan hann jag även träffa i veckan för en fika.

Veckans mysiga: I fredags bjöd jag sambon min på fin-middag efter hans tenta! Eller "fin-middag", haha, sushi och Spicy Hot, men ville verkligen överraska honom med hans favoritmat. Och idag blev det söndagsmiddag hemma hos oss med min familj! Hur mysigt?

Veckans gulliga: Min sambo kan han; i morse blev jag uppvaktad med frukost på sängen. Han vet hur tuff veckan varit för mig och hur mycket plugg jag hade att stå i idag, så då tog han hand om mig lite extra. Bästa.

Veckans goda gärning: I fredags när jag stod i kön (ute i spöregnet för de släppte bara in två åt gången, haha) till mitt favoritcafé Nelins så började jag prata med en urgullig tant! Hon berättade så glatt om sitt liv och sin helg, och ville jättegärna börja dansa i min pensionärsgrupp när vi kan dra igång, hihi. Jag var helt varm i själen när jag gick därifrån, och det syntes verkligen att hon uppskattade det så otroligt mycket.

Ja, det var väl veckan i stora drag! Snart blir det dags för sängen så jag är ordentligt rustad inför vecka två av plugg!

Ha en superfin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,

Vad gulligt att ni uppvaktar varandra och sushi är så himla gott. Kramis <3

starbys.se
Jasmine,

Mysig vecka! Jag charmas lite extra av att du fick frukost på sängen. 😊
Kram

rosanatt.blogg.se