Vecka tolv

Hej på er!

Hoppas att ni har en bra måndag såhär långt! Då inlägget med Poster Store kom upp igår (glöm inte att använda rabattkoden för en bra deal!) så blev det ingen sammanfattning av vecka tolv. Den kör vi på idag istället, let's go!

Vecka tolv

Veckans obehagliga: I veckan fick jag sällskap av en spindel i vardagsrummet.... Usch! Jag satt på toa, och när jag kikade bort på duschen såg jag hur en stor spindel med långa ben krälade omkring. Jag rusade därifrån och tvingade Conny att ta bort den, haha. Sen gick jag inte in i badrummet på hela dagen.

Veckans svåra: Idag hade vi debatt på kinesiskan (vilket gick så bra, hallelujah!) vilket jag har förberett i en vecka nu, och det har varit så svårt! Debatten handlade om hur internet för människor närmare VS längre ifrån varandra, varpå jag var i gruppen om det sistnämnda, så inte det enklaste ämnet heller att debatter om. Men min grupp vann, hihi.

Veckans mysiga: Helt klart i lördags när vi firade min syster! Men det kommer det ett separat inlägg om.

Veckans chock: Igår när jag vaknade upp vaknade jag upp till världens snöstorm?! Och inte lite snö, utan en hel del! Som tur var försvann den under dagen, men snacka om att man blev chockad!

Veckans äntligen: Sommartid! Jag föredrar helt klart sommartid framför vintertid, älskar att ha ljusare eftermiddagar.

Veckans nya: Efter mitt inlägg om Monkis rea beställde jag faktiskt hem lite plagg, hihi. De grejerna kom i veckan så det var väldigt roligt! Förutom en tröja som var alldeles för stor så är jag väldigt nöjd med mina plagg!

Vackra Knäppingsborg.

Ja, det var min vecka det i stora drag! Nu ser vi fram emot den nya veckan.

Ha en fortsatt fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Usch spindlar är verkligen äckliga och vad skönt att du fick hjälp med att få bort den. Kramis <3

starbys.se