Vecka tjugoett

God kväll!

Söndag idag, och vi ska ta en titt på vad denna vecka har bestått av för mig! Kan även utlova fågelbilder som varit efterfrågade, hihi...

Måndag

Jag började måndagen med en sväng förbi dansskolan för lite administrativt arbete. Där fick jag även en liten födelsedagspresent av två av mina kollegor, haha! Risifrutti och riskakor var verkligen klockrent då det är mitt number one snack jag har med mig när jag jobbar, haha. Så nu har jag ett eget litet hörn i kylskåpet!

På eftermiddagen sedan var det dags för The Aces's andra live stream tillsammans med några andra dansgrupper. Det hela gick bra, men det var lite dåligt marknadsfört så det var inte jättemånga som tittade. Efter det åt vi middag tillsammans, mysigt!

Tisdag

FÖDELSEDAG! Den 19 maj fyllde jag år, och som ni redan läst tidigare i veckan blev det IKEA-besök, utefika med farmor och familjen, och mys med Conny på kvällen med (misslyckade till utseendet, hehe) fiskburgare! En toppenbra födelsedag med andra ord.

Onsdag

På onsdagen jobbade jag först på Maxi 8-17, och efter det mötte jag upp Maja i stan! Vi både fyller år i maj och med bara en veckas mellanrum, så vi bytte lite presenter. Vi satt ute på Espresso House's uteservering, så mys. Solen var så stark så såg inte fören nu att fokuset inte fanns på Ritualspåsen, men men, shit happens.

Torsdag

Torsdagen började med en morgonpromenad i den värmande solen med Ebba, och ooooj, vad det behövdes! Jag vaknade upp så otroligt otaggad på jobb, så jag var verkligen tacksam att komma ut i solen och tänka på något annat. Jag masade mig till jobbet sedan och körde ett pass 13-22. Det gick bra, men ni vet när man har sådana dagar då man verkligen inte vill, haha? Torsdagen var en sådan dag för mig, men så underbart det var att få komma hem sen!

Fredag

Omkring lunch åkte jag in till stan för att fixa några ärenden, och tog sedan en kaffe på Waynes. Under tiden planerade jag lite klasser inför i höst och gjorde lite annat dansrelaterat. Jag gillar verkligen att komma hemifrån när jag ska vara produktiv, får ett helt annat fokus. Sedan mötte jag upp Jossan en sväng innan jag begav mig hemåt.

Här kan ni se fågelungen också, hihi! I fredags var den åtta dagar, och vi har börjat plocka med den jätteförsiktigt. När Conny tog fram den hade jag er i baktanken och skyndade mig att ta en bild, hihi. Så här har ni det lilla livet, åtta dagar gammal!

Lördag

På lördagen tog jag mig en promenad med Ebba, och hade lite egentid på kvällen då Conny jobbade. Vädret var helt galet med spöregn och blåst så jag fick åka och hämta stackaren när han slutade, haha. Väl hemma bjöd kvällen på film och mys med lite fika. Verkligen en mysig kväll med lite kvalitetstid tillsammans.

Söndag

Och till sist söndagen idag! Har varit ute och gått en två timmars (!) promenad med Ebba igen då vi fick söka skydd ett tag för spöregnet, haha, och nu inväntar jag Lilly för lite myskväll. Conny jobbar igen, men faktiskt sista passet (Circle K) då han ska sommarjobba på en juristbyrå i sommar. Så efter ikväll är hans fasta helger på macken slut och han ligger bara kvar som extra, något som jag tycker är skönt. Varannan helg är ändå ganska mycket när vi båda jobbar och pluggar i veckorna också, så det ska bli skönt att kunna ha lite fler helger tillsammans. Och hur stolt flickvän är inte jag över att han fått sommarjobb på juristbyrå? Där anställer man verkligen inte vem som helst!

Vilket sidospår det blev, haha, anyways, idag är vår lille fågel tio dagar gammal! Hen har snart öppnat ögonen helt och växer så det knakar. Hen experimenterar också en hel del med diverse olika ljud just nu, bl.a ett typ av väsande som låtar som taget ur Jurassic Park, haha. Verkligen ett mirakel det här med nya små liv. Så det har blivit mycket mys med hen idag! Den kommer bli så himla tam och mysig sen när den är vuxen, hihi.

Så ja, det här är min vecka! Jag tycker den varit riktigt härlig. Hur har er vecka varit? Har ni gjort något speciellt?

Nu ska jag ta och värma mig med en kopp te efter promenaden och vänta in Lilly!

Många kramar!

Gillar