Vecka tjugoåtta

Hej på er!

Hur har er vecka varit? Själv har min varit bra överlag, och i vanlig ordning på söndagar gör jag en sammanfattning över veckan! Let's go!

Vecka tjugoåtta

Veckans goda gärning: Man får väl se det som en god gärning till samhället, haha, men att jag tog första sprutan vaccin, wiho!

Veckans tack: Verkligen till mina kollegor som löste mitt kvällspass så bra när jag började få biverkningar efter vaccinet. Verkligen räddarna i nöden! Och till er som undrar så blev det väldigt milda symtom, men ändå så pass att jag kände att det var bäst att åka hem. Nästa dag mådde jag prima och jobbade som vanligt igen!

Veckans sommarkväll: Heeelt klart måndagen då jag hade en liten AW med en kollega! Så himla mysigt.

Veckans tripp: Dagstrippen till Nyköping i tisdags tillsammans med min familj! Så mysigt, och jag vill jättegärna åka till Nyköping snart igen. Verkligen en härlig sommarstad.

Veckans eloge: Denna går till alla sjuksköterskor/personal som var på plats när jag och syrran skulle vaccinera oss. Verkligen så trevliga och de alla gav ett sådant stöd och trygghet, speciellt till min syster som var väldigt nervös. Underbart!

Veckans kvalitétstid: I torsdags när jag och pappa hade en dag tillsammans och både besökte IKEA, åt lunch vid Göta Kanal och bara umgicks. Så värdefull tid. Jag värdesätter verkligen tiden med mina föräldrar på ett helt annat sätt sen jag flyttade hemifrån.

Veckans fynd: Jag fyndade en sååå härlig sommarklänning för 79 kr på second hand! Jag har levt i den i veckan till och från jobbet, haha.

Veckans tips: Serien Young Royals på Netflix!

Veckans wiho: Sista jobbhelgen för sommaren är avklarad, woop woop! Nu har jag bara 1,5 vecka kvar innan jag har ledigt!

Veckans lättnad: Att jag kom in på min utbildning till hösten, hihi!

Hur har er vecka varit?

Nu har jag nästan precis kommit hem efter en dejt med Lilly och sen lite handling. Jag jobbade 7-15 idag så skönt att få lite eftermiddag så man hinner göra något! Nu ska jag njuta av min lediga kväll!

Ha en fortsatt fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer