Vecka tjugo

Vecka tjugo börjar gå mot sitt slut, och jag har haft en himla bra vecka! Mycket tentaplugg såklart, men lite annat har också hunnits med!

Vecka tjugo

Veckans efterlängtade: Att träffa Lilly i torsdags! Det var så mysigt att äntligen kunna ses efter flera månader.

Veckans höjdpunkt: Allt som berört min födelsedag! Allt från hurrandet på jobbet, vinkvällen med Frida, myskväll med Conny, ALLT.

Veckans äntligen: Min vän i Kina som äntligen fick sitt paket! I tre veckor har jag väntat och väntat på att det ska komma fram, och han och hans familjs reaktioner var helt klart värt väntan, hihi.

Veckans egentid: Jag har tagit många små promenader om morgnarna den här veckan bara för att få lite luft innan plugget, och det har varit SÅ skönt.

Veckans stolt över mig själv: På min första muntliga tenta kammade jag hem ett VG, och det känns otroligt skönt. Även om jag alltid är jättenöjd med ett G då de här kurserna är så tuffa, är det väldigt roligt när man får till det där lilla extra.

Veckans beroende: Jag har gjort sååå mycket egen is-latte hemma den här veckan, haha! Så gott och enkelt, och mycket billigare än att köpa hem.

Hur har er vecka varit?

Nu sak jag ta tag i böckerna och få några timmar plugg gjort innan vi åker till mina föräldrar och firar min födelsedag i efterskott!

Ha en fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Åh, islatte!! Finns ju inget bättre 😍 Hoppas du får en fin start på vecka 21!

nouw.com/emiliakarlsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Kan verkligen förstå att det måste ha varit helt magiskt att äntligen träffa henne efter flera månader! Så härligt när man har sådär mycket att prata om efter så lång tid ifrån varandra. Det om något är livsglädje! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,

Vad mysigt och speciellt med lite bubbel! <3

nouw.com/beattriicee