Vecka tio

Hej på er!

Söndag idag och i vanlig ordning dags för en liten sammanfattning av veckan som gått! Vissa veckor tycker jag verkligen det är svårt att komma på punkter då man ju inte gör så jättemycket just nu, haha. Men jag försöker så får vi se vart vi hamnar!

Vecka tio

Veckans stolt över mig själv: Att jag skrapade ihop ett VG på min senaste inlämning + muntliga i kinesiskan! WIHO!

Veckans kvalitétstid: Jag har inte träffat min syster på ett tag, men igår fick vi äntligen ihop några timmar tillsammans. Verkligen mysigt!

Veckans borde: Jag borde verkligen ha lämnat in mina veckor till Maxi för sommaren, men har helt glömt bort! Sedan är det väldigt svårt då man inte riktigt vet hur det blir med att kunna resa inom Sverige, om jag kommer kunna uppträda på "Vi som älskar 90-talet", samt hur min sambo kommer att ha semester, och då blir det ännu svårare att säga vilka veckor man är tillgänglig.

Veckans tack: Jag vill verkligen tacka er alla för era fina och förstående ord kring mitt inlägg om bloggen som jag skrev under veckan. Tack, tack, tack för att ni finns och förstår!
Veckans utmaning:
Jag slog på Mulan (den nya versionen) med kinesiskt tal... och kinesiskt text... och såg hela. Haha, vadå att jag tar mina studier på allvar, haha?

Veckans tips: Och på tal om mina studier så vill jag faktiskt ge er ett tips om att VÅGA PRATA MED MÄNNISKOR. Jag har kontakt med en bekant nu i Kina, och han har hjälpt mig så mycket med mina studier och det är jag oerhört tacksam för. Så vill ni ha kontakt med någon, oavsett syfte, VÅGA fråga!

Veckans nyhet: Jag och The Aces har fått en liten rolig nyhet mitt i den här tråkiga pandemin! Det ska bli kul att dela med mig av när jag vet lite mer säkert, hihi.

Veckans mat: Jag testade faktiskt en ny maträtt i veckan, nämligen Gong Bao-kyckling(宫保鸡丁 gong bao ji ding)! När vi hade ett grupparbete pratade vi mycket om den här rätten, så jag var ju bara tvungen att testa! Jag är egentligen inget fan av stark mat, haha, och denna var liiite för stark för min smak, men ändå god! Kul att testa något nytt.

Har du gjort något speciellt i veckan?

Idag står storhandling, plugg, och lite planering inför nästa vecka på schemat!

Hoppas ni får en bra söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

asså fiket ser såå sjukt gott ut!

nouw.com/hannativeskog
agnesmathilda
agnesmathilda,

Förstår att du är stolt över dig gällande ditt VG, så grym du är! ❤️ Grattis!! Så härligt att du fått umgås lite med din syster också ❤️ Hoppas din söndag blir fin! Kram

nouw.com/agnesmathilda
saranilsander
saranilsander,

Åh vilken fin och härlig blogg du har!🥰

nouw.com/saranilsander
Netti Starby,

Vad kul att du har kontakt med en person från kina och så roligt att du träffade din syster. Kramis <3

starbys.se
carroat
carroat,

Mysigt att hänga med sin syster och kul med en rolig nyhet och grymt jobbat med VG:t 🥰

nouw.com/carroat
Sara,

Oj, grymt att du såg hela filmen på kinesiska 😃

aamaziing.se
happyM
happyM,

Åh du ska verkligen vara stolt över dig själv, du är såååå grym!! ❤️❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Skönt att du fick hänga med systern efter ett långt uppehåll. Och fikan på näst sista bilden ser ju bara för god ut för att vara sann! 😍😍

nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad underbart med storhandling! Så otroligt skönt när man har gjort det så man slipper tänka på det några dagar. Vi brukar också storhandla en gång i månaden. Det hände faktiskt inget speciellt veckan som har varit! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Enna,

Vad härligt! Och så härligt att få umgås med sin syster 😊 Så god fika!

sayyeastofashion.blogg.se