Vecka sju

Hej på er!

Söndag, och ännu en vecka har sprungit iväg! Nästa vecka är det redan sportlov här i stan! Tänk att det var runt sportlovstiden för ett år sedan som Corona började härja lite smått för att sedan blir mer och mer... Usch, vem trodde att vi skulle vara kvar i det även ett år senare? Verkligen inte jag i alla fall.

Nu till något lite roligare i alla fall, nämligen veckans sammanfattning!

Vecka sju

Veckans energi: DANS. Den här veckan har jag både fått dansa i ett nytt projekt, hihi, och undervisat som vikarie. Så himla, himla, himla roligt att få dansa lite igen, och framförallt undervisa! Jag älskar verkligen att undervisa elever som man verkligen ser vill utvecklas. Enormt tacksam.

Veckans frustrerande: Vår diskmaskin diskar inte rent, åh! Häromdagen tog jag ut fyra stycken skålar som inte alls blivit rena. Tror vi kanske måste byta disktabletter till något bättre.

Veckans kärlek: I måndags när jag satt i tårar över min dåliga presentation, skrev jag samtidigt med en av mina närmsta vänner, Stina. Conny knackade på dörren och kom in med ett brev som precis kommit på posten. Jag öppnade det, och fann det här superfina alla hjärtans dag-kortet från just Stina! Åh, jag blev helt varm i kroppen. Vilken otroligt bra timing att det kom fram precis när jag behövde det som mest, och hur underligt är det inte att jag satt och pratade med henne precis när jag öppnade brevet, hihi? Allting kändes genast så mycket lättare. Henne är jag så otroligt tacksam för.

Citatet i sig är en väldigt intern grej, haha, men jag ville verkligen få skryta lite om hur otroligt duktig min vän är på att måla, hihi.

Veckans delade mening: Det har ju blivit några plusgrader nu under veckan, och åt ena hållet är jag glad över det för det är skönt att våren är på väg, men åt andra hållet är det ju sååå himla tråkigt med slask! Allt blir så smutsigt och blött.

Veckans lättnad: Jag blev godkänd på första delmomentet i min ena kinesiskakurs! ÅH! Jag blev så otroligt lättad med tanke på att min presentation gick så otroligt dåligt, jag var helt säker på att jag skulle bli underkänd, men jag klarade mig! Heja mig!

Veckans låt: Den här engelska godbiten går för fullt här hemma just nu! Gillar att jag känner att jag måste klargöra vilket språk det är nu när jag delar så mycket kinesiskt också, haha.

Veckans motivation: Jag tycker ändå att jag känt mig väldigt nöjd med mina inlägg den här veckan! Jag planerade verkligen upp vad jag ville blogga om, vilket jag tyckte ledde till både mer kreativitet och att jag faktiskt tog mig tiden att ordentligt göra det. För jag vill ju, det svåra är bara att hitta tiden

Nästa vecka att se fram emot: På tisdag börjar ju äntligen bokrean! Lite synd är det att jag inte har några pass inbokade på Maxi denna vecka för det är ju så smidigt att gå och kika medans man jobbar, haha, men jag ska absolut ta mig dit ändå! Det blir säkert en sväng till de andra bokhandlarna också, hihi. Verkligen en höjdpunkt för mig under de här gråa månaderna!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alltså jag tycker verkligen att det här har varit en väldigt bra vecka! Det är svårt att faktiskt sätta fingret på, men när jag ser tillbaka på den ser jag verkligen att massor av roliga saker som verkligen har byggt upp till en allmän positiv känsla. Det gillar vi starkt!

Idag har jag mest suttit med plugget, men ska snart lägga undan det för att fixa lite annat här hemma. Lite ledig måste man ju få vara också, men det är det som är svårt med att plugga (eller jobba) hemma, man känner alltid att man kan plugga lite mer. Igår till exempel när Melodifestivalen var slut satte jag mig halv tio och spelade in några ljudövningar till kinesiskan, haha, för att slippa göra det idag. Skönt att slippa göra det idag ändå, men seriöst, halv tio en lördag kväll, haha?

Anyways, ha en fortsatt superfin söndag nu allihop!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

petra,

Vilken härlig lista , kramar o fin söndag

mammansprinsessor.blogg.se
Linnéa,

Men åh, sååå gulligt kort, gillar citatet ❤️. Låter som en bra helg trots allt.

Kollade också mellon igår, och idag blev det grillning på mammas och pappas altan 🤩. Ha en fortsatt fin söndag! Kram

nouw.com/linnealiebig
T',

Vilken underbar vän och så fint kort! 🖤

devote.se/babustyle
Enna,

Spännande med nytt projekt!

sayyeastofashion.blogg.se
linndossing
linndossing,

Grym du är!! Grattis till att du klarade första momentet i kursen!! Kram

nouw.com/linndossing
Julia Svensson,

Åh så härligt!!

juliasvenssons.se
happyM
happyM,

Håller med, helt sjukt att Corona hängde kvar såhär länge, var verkligen inte beredd eller redo för det ❤️ Kram

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Oh nej vad tråkigt med diskmaskinen! Så skönt att du haft en bra vecka! 🥰 Hoppas den här veckan blir lika bra om inte bättre! <3

nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,

Låter så spännande och kul med dansen! Hoppas du får en bra vecka fina du, kram <3

nouw.com/hilma