Vecka sex

Som veckorna springer, vi är redan i slutet av vecka sex och alla hjärtans dag! Men men, det är bara att njuta av tiden för långsammare lär det ju inte gå, haha. Nu kommer min sammanfattning på vecka sex!

Vecka sex

Veckans energi: Helt klart när jag fick dansa i solen flera timmar i fredags!

Veckans bästa dag: Torsdagen får stå för den dagen denna vecka! Det blev både lunch med pappa, effektivt plugg, och en spontandejt med Frida. Mysigt värre!

Veckans låt: Den här godingen, så vacker, och av en av mina absoluta favoritartister.

Veckans plugg: I en av mina kinesiska-kurser har vi denna veckan haft ett grupparbete! Verkligen roligt att göra något annat än bara grammatik, och speciellt med så bra människor. Imorgon har vi vår presentation och jag är sååå nervös, haha, håll gärna en extra tumme för mig!

Veckans väder: Det har ju varit så underbart soligt denna vecka, och inte riiiktigt lika kallt som innan! Det gillas.

Veckans stolt över mig själv: Mitt mål för februari fortsätter gå i rätt riktning och jag har fått fem träningspass denna vecka, wiho!

Veckans äntligen: Igår fick jag träffa farmor! Min familj och farmor var hos mig och Conny för lite alla hjärtans dag-fika, så då fick vi ses. Farmor har fått båda sprutorna vaccin vilket verkligen är skönt, men självklart höll vi avstånd ändå.

Idag är det ju alla hjärtans dag också, hihi! Har ni firat något speciellt? Det har jag gjort, i alla fall lite grann, bl.a med lite bubbel som ni ser här ovan, hihi. Men det tar vi ett annat inlägg, nu blir det middag!

Ha en fortsatt fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,

Känns ju som om du har haft en bra vecka överlag <3

nouw.com/johannna
Linnea,

Jag tycker det är skönt när veckorna går fort Jan-mars. Sen får det gärna börja gå lite långsammare 😊

linneakinis.blogg.se/
linndossing
linndossing,

Åh vilken mysig torsdag du hade!! Låter som en helt perfekt dag <3

nouw.com/linndossing
Enna,

Lycka till med presentationen 😊

sayyeastofashion.blogg.se