Vecka nio

God kväll på er!

Lite senare inlägg idag igen, men ibland får man helt enkelt inte ihop livspusslet, haha. I vanlig ordning kommer en liten sammanfattning på veckan!

Vecka nio

Veckans glädje: Är alltid glad när jag får tid från plugget att ta mig till danssalen, så att jag hunnit dansa en del den här veckan är helt klart veckans glädje.

Veckans träning: Jag har ändå fått till väldigt bra träningspass i veckan, men vi fick även till pass med padel! Så roligt, dessvärre inte min starka sida, haha, men vad gör det?

Veckans diss: Nog för att vädret varit soligt och utan regn, men vad hände med värmen?! Poff så blev det blåsigt och några ynka få plusgrader igen. Nej, inte roligt!

Veckans upplevelse: Jag vet att jag tjatar, men måndagens filminspelning av Ruvejdas dans-projekt! Checka in min "behind the scenes"-vlog om ni vill se lite från kvällen! Resultatet kommer jag dela här så snart jag fått tillgång till det!

Veckans tacksamhet: Den här veckan vill jag ge lite extra tacksamhet till mina vänner. Jag har haft så många bra och värdefulla samtal med dem under veckan, är så tacksam för alla som alltid finns när man behöver.

Veckans tips: Serien Ginny & Georgia på Netflix! SÅ BRA. Hoppas sååå att det kommer en säsong två illa kvickt!

Veckans låt:

Har du haft en bra vecka?

Nu ska jag snart ta och packa ihop och gå och lägga mig. Jag har muntligt "quiz" och presentation i kinesiskan imorgon bitti, och jag är sååå nervös. Snälla sänd lite positiva tankar till mig, haha. Har pluggat, och pluggat, och pluggat, så hoppas verkligen det går vägen.

Sov så gott!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Förstår att du glädjs så av att dansa 😊

nouw.com/blondina
happyM
happyM,
Men åh vad härligt att du hunnit med mycket dans ❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Som sagt så älskade jag din vlogg! Så spännande att få se lite hur ni har det och hur allt fungerar. Ser så fram emot det färdiga resultatet som blir. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Amanda (Swedish Passport),

Åh, håller tummarna att det gick bra på det muntliga provet idag! 😊

swedishpassport.com
Ellen,

Kul med padel! Jag spelade några gånger i höstas men sedan dess har det inte blivit av... 😊

ellengrantz.se/
LouiseEdling
LouiseEdling,

Känns som alla spelar paddel....har inte testat det än <3 Blir så sugen på att testa när jag ser alla göra det!

nouw.com/louiseedling