Vecka fyrtiotvå

Söndag igen, och denna gång avslutar vi vecka fyrtiotvå! Dags för sammanfattning, let's go!

Vecka fyrtiotvå

Veckans tanke: Åh, det här sötsuget har verkligen tagit över mig just nu. Småäter hela tiden, och är jag hungrig tar jag hellre än bit choklad än en macka. Nej, det här småätandet måste det bli ordning på!

Veckans inköp: Oj, vad jag inte har lyckats hålla i pengarna den här veckan, hehe. Det har blivit shopping på både IKEA, Hemtex och den nya butiken EKO. Inlägg om Hemtex och IKEA kommer!

Veckans låt: Lost- Frank Ocean

Veckans pepp: Vi hade möte med istället för rep häromdagen hela The Aces och jag gick därifrån otroligt peppad och inspirerad. Är så taggad på våra kommande projekt!

Veckans härliga: Vädret tycker jag verkligen har dominerat med sol den här veckan! Så himla härligt, dock har det blåst liiite för mycket för min smak, men det hör väl hösten till.

Veckans nya: Idag var jag, sambon och hans syster och besökte den nya butiken EKO som öppnat här i stan! Vad vi hade förstått skulle det vara en lågprisbutik med väldigt mycket olika saker, men lågpris vetisjutton om det var... Vissa grejer var väl kap, men inte alls mycket. Så lite besvikelse där, men kommer ändå besöka den igen.

Veckans produktiva: Idag gjorde jag också en totalstädning av vårt stora badrum! Speciellt duschen var extra skön att få ordentligt ren. Vuxenpoäng till mig!

Veckans mysiga: Att vi plockat upp julen på jobbet, hihi! Verkligen den mysigaste perioden att jobba i butik.

Nästa veckas planer: Än så länge är det inte så mycket planerat! Jag har jobb som vanligt, och det är sista gången med mina dansgrupper innan de får en veckas höstlov. På fredagen har vi två tjejer som ska göra audition för The Aces, så det blir kul, men annars är det lugnt.

Ja, så har min vecka varit! Har haft en väldigt mysig söndag också med min sambo och hans syster med besök på Eko, ätit Max i soffan, och halvslumrat till en film. Mysigt!

Hoppas ni haft en bra söndag!

Många kramar!

Gillar