Vecka fyrtiotre

Söndag igen och ni har väl inte glömt att ställa om till vintertid? Jag som jobbar idag blev jättenervös att jag skulle glömma det, att mobilen inte skulle ställas om o.s.v., så jag sov jättedåligt, haha. Men upp och iväg kom jag i rätt tid! Jag jobbar 10-19 idag, så detta förberedde jag till er innan jag började jobba.

I vanlig ordning kör vi en sammanfattning på veckan som gått, wiho!

Vecka fyrtiotre

Veckans tips: Kikärtspastan från Portionen under tian! Mums säger jag bara, den är så god och lätt att göra! Stort tips från mig. Ni hittar receptet här.

Veckans sköna: Nästa vecka har jag höstlov från dansskolan! Jag älskar ju mina grupper, men jag måste säga att det ska bli himla skönt att ha en vecka där jag inte jobbar dubbelt, haha.

Veckans mainstream: Åh, jag föll ju för trenden och har börjat kolla på Emily In Paris... Jag brukar som sagt inte falla så mycket för det som är "inne", men jag gav det en chans och jag tycker den är rätt så mysig och drömmig ändå. Nu har jag bara två avsnitt kvar!

Veckans dröm: En dröm för mig har alltid varit att bosätta mig i Italien, och Emily In Paris spädde ju verkligen på den drömmen, att bara flytta utomlands! Åh, jag älskar kulturen i Italien, språket, mat, allt. Det känns som jag hör hemma där, och mina tankar har varit otroligt mycket på Italien under den här veckan.

Veckans herregud: Att jag hade mina sista lektioner med mina dansgrupper innan höstlovet och att det nu efter lovet bara är FEM lektioner kvar på terminen?! Hur sjukt? Den här terminen har gått så galet snabbt.

Veckans energi: Igår träffade jag mina vänner Freja och Nelly i The Aces och dansade lite K-pop-covers! Alltså åh, jag fick sådana flashbacks till när jag var 16 år och K-pop typ var mitt liv, haha. Jag trodde ALDRIG att jag skulle stå och dansa det i vuxen ålder, men så blev det! Det gav mig så himla mycket energi, att bara dansa loss, lära sig nytt, och att uppleva maaassor av nostalgimusik. Så tacksam för den stunden.

Veckans längtan: Nästa helg ska jag och sambon på en liten Halloweentillställning, och jag är SÅ obeskrivligt taggad! Vi går all in med kostymer såklart, och jag älskar ju allt som har med show, utklädnad och liknande att göra. Än håller jag lite hemligt vad vi ska vara, hihi, men ni ska få ta del av det i ett kommande inlägg, hihi.

Veckans heja mig: Denna vecka har jag sammanlagt tagit tre dansklasser med tre olika koreografier, helt hemifrån! Det är ändå inte illa pinkat för att vara någon som jobbar dagarna i ända. Hoppas verkligen att jag håller igång det här drivet och unnar mig själv den tiden, det är så roligt och utvecklande att lära sig nya koreografier.

Det här är en av de jag lärt mig under veckan! Den sitter inte helt än, men ändå helt okej, och den är sååå rolig!

Hoppas att ni har en bra söndag och vilar upp er ordentligt!

Många kramar!

Gillar