Vecka fyrtiosju

Vecka fyrtiosju går mot sitt slut, och det har minst sagt varit en händelserik vecka på många olika plan. Här kommer min sammanfattning!

Vecka fyrtiosju

Veckans frustration: Det här med Corona och dansskolan. Det är SÅ krångligt att ta beslut om lektioner och att ställa in och ställa om. Det ska filmas, redigeras, mejlas, planeras om inför januari, och tyvärr behöva hantera oförstående föräldrar. Suck. Det har varit en rätt stressig vecka med andra ord.

Veckans tacksamhet: Trots allt strul med Corona och dansskolan är jag väldigt tacksam över att Melinda och Freja hjälpte mig att filma alla mina lektioner i torsdags! Det gjorde så mycket att ha en "elev" samt någon som hjälpte till att filma, och såklart att de bara var där och bidrog med energi! Det tog ju helt klart några timmar att filma alla lektioner.

Veckans inköp: Hudvårdet som jag beställde hem från Cocopanda! Så nöjd! Vill ni kika på det kan ni kolla några inlägg ned.

Veckans obehagliga: När jag blev sådär yr och illamående i måndags när jag tränade! Usch, det var inte skönt. Jag har faktiskt inte tränat på hela veckan sen dess (förutom mina danspass) utan verkligen försökt att lyssna på min kropp och ge den ordentligt med vila. Jag chockade nog kroppen lite för mycket.

Veckans fina gest: Maxi-butiken jag jobbar i vann ju i år "Årets livsmedelsbutik" i Handelsgalan! Hur roligt? Därför bjöd ledningen alla i personalen på en varsin flaska bubbel, alkohol eller alkoholfritt! Verkligen så snällt och en fin gest.

Veckans besked: Jag har faktiskt fått ett väldigt roligt och intressant besked under veckan. Eller "erbjudande" kanske passar bättre. Om jag bestämmer mig för att tacka ja kommer jag självklart dela med mig, men tills jag tagit ett beslut håller jag det lite för mig själv. Bestämmer jag mig för att tacka ja kommer det i alla fall innebära en riktigt stor förändring...

Veckans produktiva: Förra helgen rensade jag ut min garderob, och i måndags fotade jag allt som skulle säljas! Nu ska jag bara slänga upp allting till försäljning också.

Veckans roliga: Helt klart, utan tvekan, filmningen med The Aces igår! Alltså så himla roligt vi hade! Vi skrattade typ konstant i sju timmar, haha, och jag är så taggad på att kunna visa er filmerna! Så tacksam för tjejerna. Och jag vill återigen understryka att alla var friska, vi vädrade ut danssalen, vi var fem personer, och vi höll avstånd. Själva anledningen till att vi gör filmer istället till våra sociala kanaler ÄR ju för att vi tyvärr inte kan stå på scen i och med Corona. Vi tar även ett uppehåll nu under jul i och med de nya restriktionerna.

Hoppas att ni har haft en bra vecka! Jag känner mig helt slut efter filmningen igår, haha, det blev många aktiva timmar, men jag ska snart iväg och jobba 10-19.

Ta hand om er och ha en fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Ville bara säga att jag kollade på din vlogg du la upp för någon dag sen och gud vad rolig den var att kolla på. Skulle du kunna göra vloggar lite oftare? Jag älskar vloggar! Jag förstår verkligen att du känner dig slut efter filmningen igår! Sånt där tar verkligen på krafterna! När vi vloggar så är man slut flera agar efter haha! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åh ja, verkligen ett stort usch för Corona, såååå less på skiten ❤️ Kram

nouw.com/happym
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så fina ni va i tomtedräkterna 🥰❤️

nouw.com/emelieanderssoon
petra,

haha så roligt du får lägga upp showen här sedan:) kram

mammansprinsessor.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh vad jobbigt att bli så yr, så blir jag rätt ofta när jag stället mig upp de är super drygt 🥺

nouw.com/hannativeskog
Pauline,

vad rolig filmningen verkade 😃

lillafrokenhurtig.blogg.se
Sara,

Ja hur trött är man inte på Corona nu, kan det bara försvinna :/

www.aamaziing.se
cassandra,

kul med lite nytt 😃

cassandras.se