Vecka fyrtiosex

Hej på er! Söndag igen och veckans sammanfattning kommer i vanlig ordning!

Vecka fyrtiosex

Veckans frustration: Vi har ju gratis parkering på hela vår gata, vilket är toppen. Men den här veckan och nästa har de stängt av HELA gatan mellan 6-18 på vardagar för något beläggningsarbete. Det har varit hur krångligt och frustrerande som helst att hitta parkering den här veckan! Och den gatan rymmer säkert mellan 40-50 bilar, OCH de har inte ens VARIT på vår gata än på hela veckan! Seriöst, vad är detta? Åh, blir frustrerad bara jag skriver detta.

Veckans största: I onsdags fyllde Conny år, och det firade vi han och jag på kvällen. Jag köpte med mig mat, fika och blommor hem, och i present fick han en ansiktsskrubb och ett skrivbord han länge velat ha. Han blev så glad! Så någon gång under veckan ska vi gå över till hans mamma och hämta skrivbordet. Där har han att skruva med mååånga timmar, haha!

Veckans inköp: Jag ääälskar ju L'Oreals hudvård och är en flitig användare av deras masker och olika skrubbs. Nu börjar allihop ta slut, så jag la en beställning på Cocopanda och väntar ivrigt nu, hihi. Jag lägger väldigt sällan pengar på hudvård utan köper ändå lite "första bästa" ibland när något är slut, men när jag såg att de hade så bra erbjudande tog jag mig i kragen och klickade faktiskt hem mina favoriter.

Veckans serie: Jag har börjat se en italiensk serie på Netflix som heter Baby! Väldigt typisk ungdomsserie, men ändå med lite tvister som jag gillar. Det finns tre säsonger av serien.

Veckans tråkiga: Den här helgen skulle jag och The Aces ha filmat lite grejer inför ett kommande projekt, men p.g.a. lite olika omständigheter fick vi ställa in. Nu har vi bokat in nästa lördag istället och det är jag taggad på!

Veckans mysiga: I fredags var Connys mamma och syster här på kvällen. Vi åt pizza och fika, och Conny fick sina presenter av dem. Verkligen en mysig kväll!

Veckans äntligen: Titlarna i inläggen är fixade, hallelujah!

Veckans lättnad: Rensa garderoben! Åh, så skönt det var, jag känner mig som en ny människa, haha.

Veckans första: Igår hade vi glöggpremiär här hemma, hihi! Jag och sambon tog en varsin kopp och lyssnade på julmusik. Jag kunde verkligen inte hålla mig så jag köpte med en hem från stan. Jag är inget fan av glögg med alkohol då jag tycker det blir för starkt och beskt, så jag testade en ny alkoholfri. Denna var med choklad och hjortron och riktigt god!

Jag tycker att det har varit en väldigt bra vecka! Många mysiga stunder, och det uppskattas ju alltid.

Idag står tvätt på schemat, och jag ska rensa bland det bortrensade i min garderob om vad som ska säljas och vad som ska skänkas. Framåt eftermiddagen kommer mamma och pappa hit för att fira Conny, mysigt, och ikväll blir det bara lugnt framför en film.

Hoppas ni får ett bra avslut på veckan!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Förstår frustrationen med parkering! Har också gratis utanför men när man kommer hem och ALLA parkeringar är upptagna får man panik haha!! <3

nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,

Härligt att rensa garderoben! Och gott med glögg 😍

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Åhhh vilken fin present med skrivbord!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Sara,

Åh mums med glögg <3

www.aamaziing.se