Vecka fyrtiofyra

Vecka fyrtiofyra, hej hopp! Vilken upp och ned vecka detta har varit, haha, det känns som att den varit bra, men att allt med Corona slog till igen helt på nytt. Och så är vi inne i november också! Snart är det väl officiellt okej att lyssna på julmusik och se julfilmer, hihi?

Här kommer en kort sammanfattning på min vecka!

Vecka fyrtiofyra

Veckans tråkiga: Såklart allt nytt kring Corona. Min jympa jag har för mina pensionärer har vi ställt in i tre veckor, och det gör så ont i hjärtat. Jag vet ju hur bra de mår av det och hur mycket energi de får, och jag också för den delen. Sedan blev ju tillställningen inställd där jag skulle ha varit Cruella De Vil. Absolut förståeligt och rätt, men så tråkigt då jag var så taggad ju!

Veckans sköna: Att ha höstlov från dansskolan. Jag älskar ju att undervisa, men det är ganska tufft att åka från Maxi direkt till dansskolan de dagar det blir så, så det har varit lite skönt att faktiskt kunna ha några lediga kvällar.

Veckans kvalitétstid: I torsdags fick ja till en lunch med min kära pappa. Vi åt på det italienska stället Il Cibo, verkligen så gott och trevligt.

Veckans mysiga: I tisdags efter jobbet fick jag till en mysig promenad med min vän Frida! Jag fick verkligen throwback till när vi båda bodde hemma och hela tiden möttes upp för promenader runt åkern. Så mysigt att kunna få till det även i stan!

Veckans fräscha fläkt: Vi i The Aces har faktiskt valt att ta in en ny tjej i gruppen! Hon gjorde audition för oss i måndags och vi fick genast en bra vibe, så i fredags var hon med på sin första träning och har nu gått in i en "prövoperiod". Verkligen en supersnäll och söt tjej som jobbar hårt! Tror hon kommer passa perfekt bland oss, och lite extra roligt med en frisk fläkt.

Veckans lyriska: Alltså de hände ju två helt magiska saker i veckan och jag vet knappt hur jag ska formulera det i ord. En del av mig vill verkligen berätta, men blir orolig hur jag ska få fram det så att ni verkligen ska förstå, medan en del av mig vill hålla detta lite för mig själv för det är så betydelsefullt och personligt. Hmm. Jag får fundera lite, men låt oss bara säga att det rör sig om två människor som är väldigt betydelsefulla och framgångsrika inom dans- och artistvärlden.

Veckans låt (och dans, haha): K-pop går så mycket i perioder för mig. Jag var ju världens största fan typ när jag var 16, för att sedan övergå till lite då och då. Men ibland faller jag dit igen! Jag tycker verkligen att man ska ge flerspråkig musik en chans, och jag tror två av anledningarna till att jag fastnat för K-pop är mycket för mitt språkintresse och mitt intresse för dans. Denna vecka har jag lyssnat sönder låten nedan! Det är en låt som jag både vill lära mig dansen till och göra en egen dans till, haha.

Redan vecka fyrtiofem imorgon, hej hopp vad veckorna går snabbt! Nästa vecka är jag tillbaka på dansskolan igen, eller ja, vad jag vet nu i alla fall. Det går snabbt i svängarna med Corona så vi får se hur vi måste göra, men vi hoppas kunna hålla igång som vanligt i alla fall.

Ta hand om er.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Så roligt att ni tagit in en ny tjej i gruppen! Hoppas allt går bra <3 Kram

nouw.com/linndossing
Netti Starby ,

Vad härligt att du hade lediga kvällar förra veckan och sånt är behövligt. <3 Kramis

starbys.se
Hilma
Hilma,

Hoppas du får en bra start på nya veckan fina du! Kram <3

nouw.com/hilma
happyM
happyM,

Åh det är så himla tråkigt att Corona kommer tillbaka såhär starkt igen 😟 Kram ❤️

nouw.com/happym