Vecka fyrtiofem

Hej fina ni!

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit sååå dåligt. Jag jobbar idag och börjar klockan tio, och av någon anledning var jag jätteorolig att jag skulle försova mig så jag sov jätteoroligt. Var helt slut när jag vaknade. Usch, inte roligt. Också, alla ni som bloggar på Nouw, snälla kolla punkt ett här under och lämna en kommentar åt mig. Måste verkligen veta om det bara är min dator som krånglar eller om det är plattformen.

I vanlig ordning kör vi nu veckans sammanfattning, hujeda mig vad veckorna går!

Vecka fyrtiofem

Veckans sämsta: Nouw igen... Nu är det titeltexterna som krånglar! Ni som bloggar på Nouw, ni vet när man ska göra en titel i sitt inlägg, då kan man ju ändra typsnitt? Det kan inte jag längre! Jag brukar ha en snirklig, inte den här tråkiga, kantiga, som jag tvingats använda nu de senaste inläggen. Snälla låt mig veta om ni har samma problem.

Veckans tråkiga: Corona, såklart. I måndags fick jag beskedet att vi skulle ställa in mina vuxenkurser på tisdagar i tre veckor framöver, minst. Så tråkigt.

Veckans mysiga: I måndags hade jag en supermysig fika med vår nya tjej i The Aces. Verkligen kul att lära känna henne lite mer!

Veckans äntligen: Att vi fått upp våra taklampor i vardagsrummet och sovrummet! Så himla skönt.

Veckans heja mig: Jag tycker faktiskt att min nystart med träningen gått himla bra! Jag är väldigt stolt över mig själv, och jag ska se till att det fortsätter såhär.

Veckans mat: Vi har faktiskt testat två nya rätter här hemma under veckan, och det är ju alltid kul! Jag gjorde en pasta med pumpa som blev helt okej. Jag fick nog lite för mycket av citronen, haha, men jag tycker faktiskt den blev godare efter några dagar i kylskåpet. Men nja, en helt okej rätt, men ingen favorit hos någon av oss. Igår gjorde Conny en laxpasta som blev sååå smarrig! Den ser jag fram emot att äta till lunch igen redan idag.

Veckans tips: Nu kommer jag med ett mytologiskt, lite udda, tips igen, haha, men jag måste få tipsa er om serien Mythologial Beasts/ Mytologiska Bestar på ViaPlay! Där undersöker de historien bakom olika mytologiska monster, som bl.a Loch Ness-odjuret, minotauren, och draken. Väldigt intressant om ni gillar historia som mig!

Veckans inköp: Äntligen har jag fått tag i skor inför hösten och vintern! Nu är det bara en jacka som saknas så är jag redo för de här månaderna!

Hoppas att ni får en toppenbra söndag, och glöm inte fars dag! För min del blir det jobb 10-19-

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Annie - Stora Små Äventyr,

Jobbigt att du sov dåligt 😟 Hoppas det ändå går bra att jobba!

Mysigt det lät med måndagsfikan 😊 Härligt med nya höst- och vinterskor 😃

biglittleadventures.se
happyM
happyM,

Japp jag har samma problem!! Har nog mer problem än vad som funkar på Nouw just nu! Kan inte bläddra långt ner i flödet (tar stopp), ser inte mina egna bilder i flödet när jag publicerat något och när jag går in på min sida på "alla inlägg" så ser jag inte mina egna inlägg utan bara listan med dem ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
Enna,

Kul att du hade en mysig fika 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Carolina,

Vilken härlig lista! Trist att du nu behöver ställa in dina dansträffar, vet hur mycket dem betyder för dig. Hoppas inom kort att du får starta upp dem igen <3
Lät som en himla rolig serie att följa! Dessvärre sade vi precis upp vårt abonnemang som gav oss gratis Viaplay, men vi funderar på att skaffa det igen! 😃

knaset.com
sara,

Lät som en bra vecka, även fast vuxenkurserna ställts in 😊 Ha en fortsatt mysig tisdag 😊

sarakarlson.blogg.se