Vecka fyrtioett

Söndag igen! Jag måste komma på något bättre att skriva varje söndag än att "veckorna går så snabbt", haha, men det är ju verkligen så! I vanlig ordning kommer en liten återblick på min vecka.

Vecka fyrtioett

Veckans äntligen: Att jag klippte mig, hallelujah! Jag trivs så bra och det känns så fräscht.

Veckans bästa: Detta skedde egentligen förra söndagen, men vill ändå ta med det. Det var att jag fick träffa min morfar. Inte träffat honom sedan januari så det var verkligen guld värt.

Veckans mysigaste: Min fika-dejt med Maja! Åh, det var så längesedan vi sågs så det var riktigt värdefullt att få några timmar med henne.

Veckans känsla: Rätt så trött faktiskt. Fredagen var nog värst, men tror det tog både på kropp och knopp att vara hemma förra veckan och sedan komma tillbaka till jobben, plus extrapass.

Veckans tacksamhet: Den här veckan har jag faktiskt tänkt lite extra på hur tacksam jag är för min familj och vår relation. Det finns tyvärr så många splittrade familjer, och jag är väldigt tacksam för att min familj är så enad och ändå rätt så okomplicerad.

Veckans låt: Jag som älskar lite "äldre" musik blev ju kär när BTS släppte den här feel-good-låten i lite 70-talsanda! Nu var det ju ett tag sedan de släppte den, men den här veckan har den gått varm här hemma.

Veckans tips: Möten! Våga möta nya människor oavsett ålder. Varje fredag får jag till så fina möten med jympan med pensionärer och det är verkligen så värdefullt. Våga ta kontakt, bara något så litet som att hälsa på den bredvid dig i busskuren eller ge kassörskan en komplimang för sina naglar kan leda till så mycket mer!

Veckans roliga: Igår var jag ju som sagt med i en filminspelning av en kortfilm! Jag och några andra dansare skulle föreställa en sekt typ som skulle ta hand om en kvinna som genomgick en förvandling. Inspelningen var i en supermysig trädgård vid ett riktigt gammalt hus och som tur var fanns det ett hus som vi kunde vara inne i när vi inte filmade så vi inte blev kalla. Det bjöds på lunch, fika, godis, te, ja, allt, vilken toppenbra service! Verkligen en rolig dag och det ska bli så roligt att se resultatet.

Idag jobbar jag 10-19 på Maxi. Ett riktigt långt pass, men det finns nog en del att göra ändå! Nästa vecka blir det också en hel del jobb och så mycket mer är inte inplanerat. Jag längtar redan till nästa helg då jag är helt ledig, haha, känner hur jag behöver en helt ledig dag.

Hoppas ni får en bra söndag!

Gillar