Vecka fjorton

Denna vecka lider mot sitt slut, och ännu en vecka i Coronans tecken. Börjar bli innerligt trött på att höra och läsa om detta överallt (och så tar jag upp det själv?), men det är bara att vänta ut och göra det bästa av det. Nästa vecka är det påsklov här i stan vilket betyder att jag är ledig från dansskolan! I alla fall gällande undervisning, planering o.s.v. blir det ju ändå. Annars är det inte så mycket planerat nästa vecka, lite påskfirande ska det bli också, men vi avslutar denna vecka först genom att ta en titt på den.

Vecka 14

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Träffat lite olika vänner, mys, och jobbat.

Något jag gjort den här veckan som inte var planerat: Tjejdag med mamma och syster, mysigt och välbehövligt.

Ett tips från veckan: Second hand! Älskar det, man kan hitta så himla mycket fint och bra där. Själv fyndade jag en tulpanvas för 25 kr i veckan, vilket kap va?

Veckans upptäckt: Hmm, jag tror nog inte jag upptäckt något speciellt den här veckan.

Veckans tanke: Hur sjutton ska det gå med dansskolan nu i Corona-tider? Jäklar vad vi kämpar på där nu med lösningar, de olika direktiven, och planerna inför hösten. Vi får hoppas allt löser sig så vi håller oss flytande.

Veckans aj: Mensvärk deluxe, tjohej.

Veckans diss: Mitt dåliga humör idag, haha, idag är jag inte att leka med.

Veckans magi: Helt klart att min kära syster tog sitt körkort, och min myskväll med Lilly igår. Gudars var roligt vi hade, och gudars vad jag älskar henne.

Betyg på veckan: Jag tycker detta är svårt då jag haft en bra vecka, men den har känts lite luddig, haha. Allt har liksom flutit ihop och jag kan inte riktigt komma ihåg vad jag gjort. Men vi kör på en fyra av fem, avdrag för mitt hemska humör idag, haha! Alla dagar kan inte vara perfekta.

Throwback sommaren 2018.

Hoppas att ni får en fortsatt fin söndag!

Kram.

Gillar