Vecka femtiotvå

Och så lider julveckan mot sitt slut! Gudars, jag är helt veckovill, haha. Det har känts som helg ända sen jag klev av jobbet i onsdags. Nu har man gått i en dimma av pyjamas, julgodis och film de senaste dagarna, haha. Men det är så skönt att bara få varva ned ordentligt ibland! Och igår varvade jag ned ordentligt och bloggen fick faktiskt vila.

Men nu är jag tillbaka och vi tar en titt på veckan som gått!

Vecka femtiotvå

Veckans höjdpunkt: Julafton helt klart! Jag hade en så himla mysig julafton, och juldag också för den delen.

Veckans mysiga: I början av november blev min sambos bror pappa för första gången! Än har jag inte haft tillfälle att träffa henne, men igår åkte vi dit och fikade och jag fick äntligen träffa hans lilla dotter. Sååå otroligt söt! Nu är jag som en "ingift faster", eller "extra faster" kanske, haha.

Veckans avslappning: Jag älskar ju att komma hem till mitt barndomshem, och när vi vaknade upp där på juldagen tog vi en frisk promenad. Älskar att ha skogen, åkrarna, ja, naturen, så himla nära där.

Veckans tips: Denna vecka vill jag tipsa om två julfilmer jag plöjde på juldagen! Det var inte meningen att se båda två, men jag slog på tv:n och så rullade de på efter varandra och jag fastnade. De heter Home for Christmas Day och Findning Santa och var båda väldigt mysiga.

Veckans tacksamhet: Tekniken! I år kunde jag, som många andra, inte träffa min morfar, men med hjälp av facetime kunde vi se varandra ändå. Det är jag väldigt tacksam för.

Veckans glädje: Den här veckan har vi faktiskt haft väldigt fint och klart väder! Solen har kikat fram en del, och vi har även haft frost. Ingen snö blev det, men frost gjorde ju ändå en del för julkänslan.

Veckans fundering: Ska man köpa något på mellandagsrean? Dags att se över om det är något jag verkligen BEHÖVER, haha.

Och på tal om något annat, ni missade väl inte vår sista lucka i kalendern där vi önskade alla god jul, hihi? Kan ni se vilken känd tonårsfilm som koreografin är ifrån?

Hoppas att ni får en fin söndag! För egen del väntas tvätt och lite städning här hemma.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Håller med om att man blir helt förvirrad av dagarna! Är det måndag eller helg eller vad är det som gäller? Haha <3

nouw.com/hilma
happyM
happyM,

Haha känner samma, får hela tiden kolla på telefonen vilket datum och vilken dag det är, blandar ihop allt just nu ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Åh vad roligt att han blivit pappa!! Och förstår att du är vilse på veckorna, det är vi nog allihopa haha! Kram
nouw.com/linndossing
Enna,

Så härlig vecka med fina höjdpunkter 😊

sayyeastofashion.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh gud vad jag älskar era fantastiska dansvideos ni gör! Ni sprider sån glädje att det gör ens dagar! Ser redan frame mot nästa år och hoppas ni komemr göra såna här videos då också. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Jag tänkte bara kika in här och önska dig gott nytt år! jag hoppas att du får en helt underbar nyår! Massa kärlek till dig fina du! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr