Vecka femtiotre

Hej på er!

Igår blev det inget inlägg för helt ärligt hade jag ingen lust eller inspiration. Så är det ibland, inte mycket att göra åt! Söndag idag, och jag tänker att vi gör en sammanfattning på denna väldigt veckovilla vecka, haha.

Vecka femtiotre

Veckans känsla: Nystart! Som jag taggade nytt år för att verkligen kunna börja om nytt och fräscht.

Veckans höjdpunkt: Nyårsafton såklart! Trots att jag jobbade blev det en väldigt lyckad kväll när jag väl kom hem, och det var även härlig stämning på jobbet bland både personal och kunder.

Veckans jobbiga: Natten till nyårsafton sov jag knappt fyra timmar. Det var mardrömmar, tankar, och bara en väldigt sömnlös natt helt enkelt. Jag var då INTE pepp på att pallra mig upp och jobba till klockan 19 då.

Veckans mysiga: Jag fick jättemycket familjetid på nyårsdagen. Jag åkte ut till min familj och spenderade majoriteten av dagen och kvällen där. Vi åt kalkon till lunch, slötittade på film, gick en långpromenad, och bara lät dagen vara sådär lugn som en nyårsdag ska vara.

Veckans inköp: Sedan min sambo fick sitt nya skrivbord och jag tog över hans gamla (som egentligen är mitt från början, haha) har jag velat införskaffa en "galler-anslagstavla", och häromdagen gjorde jag det! Så taggad på att sätta upp den och få min lilla plugghörna färdig, hihi.

Veckans överraskning: Åh, den här veckan har jag faktiskt fått två positiva överraskningar, goda gärningar skulle man också kunna kalla dem. Häromdagen skrev min vän Lilly och frågade om jag jobbade för hon var och handlade. Jag sa att jag var ledig. En stund senare fick jag ett sms att jag skulle gå ut på min balkong, och där stod hon och vinkade från sin bil! Åh, det gjorde min dag. I och med corona har vi inte setts på länge, så det gjorde min dag att hon kom förbi, om även på avstånd. Det andra var igår när vår granne kom över med turkisk konfekt för att önska oss god fortsättning. Hur gulligt?

Ja, det var veckan i lite stora drag! Nu ska jag göra mig i ordning och åka och jobba 10-19. Nu har jag inte många pass kvar på mitt vikariat!

Ha en fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Ibland orkar man bara inte, eller så sviker inspirationen. Så är det!! Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ibland är det lite skönt att ta paus från bloggen också så man hinner sakna den lite. Jag skulle behöva bli bättre på det haha! Gud så underbart med två fina överraskningar! Sånt kan verkligen liva upp ens till till det bättre! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åh håller med dig, äääälskade nystart ❤️ Kram

nouw.com/happym
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

SÅ avis jag är. Provsmakade turkisk konfekt på Istanbuls flygplats och det är så himla gott. Vad snällt av din granne.

nouw.com/jossustravelpics
Hannativeskog
Hannativeskog,
Pauline,

vad härligt! förutom mardrömar och sömnlösnatt 😟

lillafrokenhurtig.blogg.se
Hilma
Hilma,

Helt okej att det inte blir inlägg lika ofta som det kanske blir ibland <3 Man gör vad man mäktar med, så är det ju. Hoppas att du får en bra start på nya veckan fina du, kram <3

nouw.com/hilma