Vecka femtioett

Då var vi inne i vecka femtiotvå! Tänk hur kort tid det är kvar på 2021! Men det känns ändå bra, tänk vilket annorlunda år vi haft.

I vanlig ordning blickar vi tillbaka på veckan som gått! Nu är det inte många tillbakablickar kvar på det här året.

Vecka femtioett

Veckans äntligen: Efter många veckors strul fram och tillbaka fick jag och Josefina äntligen in en fika tillsammans. Det har varit så svårt med att hon pluggat och jag jobbat, inga tider har passat, men i fredags fick vi äntligen till en fika! Och ja, vi höll avstånd.

Veckans krångel: Long story short, så råkade jag beställa ett paket till vår gamla adress. Enligt hyresvärden är paketet inte där, och enligt Postnord ska de inte lämna ut paket om namnet på brevlådan inte matchar beställningen. Så förmodligen har paketet skickats tillbaka och hamnar på ombud. Suck. Liiite stressad är jag då det är en julklapp, så jag hoppas verkligen att jag får ett sms idag om att det finns att hämta ut.

Veckans goda gärning: Jag har skickat ut tio stycken julkort under veckan! Både till släktingar och vänner som jag inte kommer träffa under jul. Så mysigt! Själv har vi fått två stycken hem till oss, och det är ju lika trevligt varje gång.

Veckans spännande nyhet: I onsdags var alla Maxis medarbetare kallade på stormöte (i mindre grupper) där vi trodde att mötet skulle handla om Corona och julhandeln. Men så lurade vi blev! Tydligen ska vår butik flytta till hösten 2023 till en helt ny lokal! Det är första gången i historien en Maxi-butik flyttar. Så det ska bli riktigt spännande! Jag har ju varit extra på Maxi sedan jag var 16 år, och jag lär säkert ligga kvar som extra 2023, så det ska bli jättespännande att få vara med om.

Veckans inköp: Min nya jacka och väska! Jag blev sååå nöjd, har verkligen letat efter en beige jacka.

Veckans härliga: Solen har ju faktiskt visat sig några dagar den här veckan! Så underbart! Även om jag tyvärr jobbat mestadels av den tiden har det varit himla skönt med bara några minuters solsken. Den här bilden tog jag från lunchrummets uteplats.

Veckans längtan: Julaftoooon! Så taggad, hihi.

Veckans roliga: Min absoluta favoritgrupp har släppt en ny låt, och jag ÄLSKAR den. Den har gått på repeat här hemma och jag har redan börjat med en koreografi, hihi.

Veckans borde: Återigen, om ni inte kikat in denna veckas lucka i vår julkalender, tycker jag absolut att ni ska göra det nedan!

Hoppas att ni får en bra dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vad mysigt att ni äntligen kunde ses och fika <3 Hoppas du får en bra start på nya veckan, kram!

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Älskar era fantastiska videoklipp ni lägger upp sådär! Det sprider verkligen sån otrolig glädje måste jag säga! Förstår att du längtar till jualfton, nu är det inte alls lång tid kvar inte. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Enna,

Så kul att du har hitta en väska och jacka du verkligen gillar!

sayyeastofashion.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Ja som man saknat solen. Ren fröjd att få se den igen.

nouw.com/jossustravelpics
carroat
carroat,

Vad gullig du är som skickar julkort och mysigt att kunna fika med en vän 💕

nouw.com/carroat
Netti Starby ,

Nej vad typiskt att du beställde på fel adress. Hoppas att det löser sig. låter spännande att maxi ska flytta. Kramis <3

starbys.se
happyM
happyM,

Åh men alltså bästa känslan när en favvis släpper ny musik hihi ❤️ Kram

nouw.com/happym