Vecka femtio

Måndag idag och vi går in i vecka femtioett! Hur galet är inte det? Hjälp.. Men innan vi kastar oss in i denna vecka tittar vi tillbaka på förra veckan!

Vecka femtio

Veckans sköna: Jag har haft mitt sista kvällspass, 15-22, på vikariatet! Så skönt. Jag har stängning igen på nyårsafton, men då stänger vi klockan 19.00 istället, så det är skönt.

Veckans juliga: Åh, denna helg specifikt har varit superjulig för mig! Vi har både köpt gran, klätt den, OCH bakat julgodis! Förutom att första omgången med knäck gick åt skogen gick det smärtfritt, haha. Gran köpte vi från scoutstugan ute där jag är uppvuxen. Jag tycker det är fint att stötta sina lokala, samt att granarna där är lite billigare. Vi satte även lite granris och batteridrivna ljus i öppna spisen tillsammans med vår tomte, hihi. Visst blev det gulligt? Även om vi inte får elda i spisen är jag SÅ tacksam över den, den ger så mycket myskänsla.

Veckans tanke: Jag har tänkt väldigt mycket på framtiden där här veckan, och det tror jag många i min ålder, eller kanske alla åldrar, verkligen gör emellanåt.

Veckans roliga: Jag har verkligen haft sådan träningslust denna vecka! Jag har hittat många nya videos att träna efter som jag verkligen gillar skarpt.

Veckans check: Denna vecka kan jag checka av 95% av mina julklappar, och det känns SÅ skönt! Nu har jag bara två småsaker kvar att köpa, sen är jag klar.

Veckans obehagliga: Natten till lördag vaknade jag upp av att mitt hjärta rusade, liksom hjärtklappning. Jag vet inte om jag var stressad från dagen som varit eller drömde något läskigt, men det var obehagligt. Jag har fått så förut, så jag vet att det går över och inte är farligt, men det är ändå lite obehagligt i stunden. Men efter ett tag var det borta igen, men jag var nog ändå vaken där en och en halvtimme innan jag kunde känna mig lugn att somna igen.

Veckans fina: Vi fick en julpresent från jobbet! Så gulligt. Vi fick både julservetter, värmeljus, kronljus, Noblesse-ask, och presentkort!

Veckans borde: Jag tycker att alla som inte kikat på inlägget under ska titta in lucka tre i vår adventskalender, hihi! Denna gång bjuder vi på ett skämtsamt nummer i Lucia-anda. Jättekul också att hör att ni som sett den verkligen tycker om att vi bjuder på oss själva och sprider lite glädje! Självklart måste man våga bjuda på sig själv och skämta loss!

Hoppas att ni får en bra start på den nya veckan!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Haha åh vad jag blev glad av den där filmen, älskar den! Så himla roligt att ni bjuder på er själva och sprider sådan glädje omkring er. Ni rä fantastiska! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åh så mycket julmysigt ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
Yasmine ,

Fy så obehagligt det låter att vakna med hjärtklappning. Jag kan iofs göra det om jag sover mitt på dagen/eftermiddagen men då är det bara en mild version...!


Skönt att du nästan är klar med julklapparna!

Kram

yasmissy.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

vad msyig gran ni har <3

nouw.com/hannativeskog
Enna,

Hoppas du får en härlig vecka 😊

sayyeastofashion.blogg.se
linndossing
linndossing,

Gud så mysigt att klä granen!! Så fin den blev, även öppnaspisen ju! Kram

nouw.com/linndossing
carroat
carroat,

Vilken mysig helg och fin gran. Vad obehagligt med hjärtat, har också haft det! Ta hand om dig! ❤️

nouw.com/carroat
Pauline,

hoppas du får en bra vecka!

lillafrokenhurtig.blogg.se