Vecka fem

Godkväll på er!

Vad jag inte gör annat än pluggar nu för tiden, suck och stön alltså. Därav den sena uppdateringen, men så får det bli ibland! Söndag betyder slutet av veckan vilket i vanlig ordning betyder en liten sammanfattning av veckan som gått! Let's go!

Vecka fem

Veckans energi: I måndags fick jag äntligen dansa tillsammans med mina tjejer i The Aces igen! Vilken lycka, den stunden levde jag på i flera dagar.

Veckans kvalitétstid: Igår när jag och min sambo hade en jättehärlig lördag med en långpromenad, frisörbesök för hans del, sushi till lunch, och Mello-mys på kvällen.

Veckans mys: I torsdags var vi bjudna till Connys mamma på middag, lax och potatis blev det, och det blev en supermysig kväll tillsammans.

Veckans minne: Jag rotade fram rese-filmen från min Kina-resa och tittade på den tillsammans med Conny! Vilka superhärliga minnen, hihi. Vi hade alltså en filmare med under hela resan (jag reste med en turistgrupp) som filmade alla stora platser vi var på, och i slutet av resan kunde man köpa den DVD:n: Så himla roligt att återuppleva igen!

Veckans fågelutveckling: Nu är vår unge strax över fyra veckor, och har gjort sin flygdebut under veckan! Lite knackigt går det, haha, men han flyger mellan pinnarna i buren samt har börjat flyga runt lite smått i resten av lägenheten. Lilla gullisen!

Veckans krångel: Instagram! Ni vet när man ska lägga upp en bild/vidoe och så kan man trycka på de där "pilarna" i hörnet för att få den riktiga storleken och inte Instagrams fyrkantiga storlek? Det funkar inte för mig! I alla fall inte med videos. Jag skulle lägga upp en video på The Aces's Instagram i veckan (@theaces_nrkpg) och när jag klickat upp den i rätt storlek och ska gå vidare till nästa steg så har den blivit sådär fyrkantig ändå? Så frustrerande.

Veckans mat: Jag har provat så många nya rätter den senaste tiden, vilket är så kul, och veckans favorit blev en rätt med matvete, kyckling och tomatsås! Mumsigt värre. En snabb lunch som bestod av lite överbliven avokadopasta, prosciutto och grönsaker tog sig också högt upp på listan!

Ja, det var lite från min vecka! Har ni haft en bra vecka?

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll och bra start på den nya veckan imorgon!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Helt sjukt, redan fyra veckor!? 😍 Båda maträtterna ser väldigt härliga ut! ❤️

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åh er lördag lät verkligen hur mysig som helst ❤️ Hoppas att din nya vecka blir underbar ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Kan verkligen förstå att du fick en boost av energi när du äntligen fick dansa med dom igen. gud vilken härlig känsla kan jag tänka mig. Vad många fina stunder du har haft! Speciellt den dagen med både promenad, gott att äta och mellomys. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
T',

Låter som många mysiga stunder under veckan! Så stor ungen blivit!

devote.se/babustyle
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men åhhh vilken sötis till fågel!!! ❤️ Wow! Så himla söt!

nouw.com/agnesmathilda
cassandra,

åh så söt 😃

cassandras.se
Hilma
Hilma,

Så fin fågel! Hoppas du får en bra start på nya veckan, kram <3

nouw.com/hilma
Julia Svensson,

Åh så härlig vecka!!

juliasvenssons.se
Enna,
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vad kul det måste vara att se ungen växa upp och utvecklas. Vilken underbar upplevelse.

nouw.com/jossustravelpics