Vecka ett

Första veckan på 2021 lider mot sitt slut! Den här veckan har varit lite upp och ned. Den har absolut varit bra, men jag har mens och jag påverkas väldigt mycket av det, både i humör, lust till att göra saker, och ork. Så jag har väl inte riktigt fått den ultimata "new year, new me"-starten på 2021, haha. Men nu kör vi första sammanfattningen på 2021!

Vecka ett

Veckans yay: I onsdags hade jag mitt sista pass på mitt vikariat på Maxi! Som jag nämnt tidigare trivs jag jättebra och har haft en jättebra tid, men jag är så taggad på att börja plugga och kunna planera upp mina dagar lite efter eget schema igen.

Veckans "skönt att det är gjort": Jag älskar ju att rensa och organisera, men ibland är det bara svårt att få foten ur att göra det helt enkelt, speciellt när man gärna vill göra hela lägenheten på samma gång, haha. Men två kvällar nu under veckan tog jag tag i köket och rensade ur diverse skafferi och skåp! Det var SÅ himla skönt, och det är verkligen en fröjd att laga mat nu, haha. Näst på listan står att rensa ut bland porslin, bestick och liknande.

Veckans låt:

Veckans aj: Jag har haft så himla ont i svanskotan den här veckan! Så fort jag ska sätta mig ned gör det ont. Nu börjar det släppa, men jag tror att det är p.g.a. all floorwork jag dansade i torsdags. Har man inte gjort det på ett tag är man inte riktigt lika smidig och man får ta några smällar, hehe.

Veckans tråkiga: Det börjar bli dags att städa bort julen... Vår gran börjar vissna allt mer och den ser inte alls rolig ut, så det börjar bli dags att plocka ned och plocka bort. Men jag tycker alltid det är lite tråkigt! Jag gillar ju julen. Jag funderar på att ta det i små steg och plocka bort allt pynt, men låta ljusstakarna vara kvar ett tag till. Det blir ett så annorlunda och mysigt ljus med dem. Jag tänkte ta tag i detta i helgen, men har inte riktigt hunnit så det får nog bli nästa veckas projekt.

Veckans mirakel: Vår lilla fågelunge som föddes, hihi! Än är hen som sagt lite för liten för att få till bra på bild, men hen växer som hen ska, och jag lovar att dela med mig av bilder när hen är lite större.

Vår åtta månader "fågelunge" Champis ville väldigt gärna vara med på bild, haha.

Veckans strul: Dansskolan och Corona. Åh, så himla svår den här veckan har varit! Jag och mina kollegor har vridit och vänt på alla möjliga lösningar inför att starta vårterminen vecka sex, men med nya lagar och restriktioner ser det inte ljust ut att kunna ha en normal vårtermin. Fy fan för detta.

Veckans inköp: Vi rear ut alla tränings-och underkläder från Pierre Robert på jobbet, och då fyndade jag ett par seamless tights med hög midja och en ny sport-bh! Jag har länge letat efter ett par bra seamless tights, och en ny sport-bh var jag verkligen i så stort behov av. Så dessa har jag tränat i för fullt i veckan och trivs superbra!

Veckans vänner: Jag fick till en dejt med min vän Alice, och igår tog jag en långpromenad med min vän Johanna som är i stan över jullovet. Ikväll blir det sleep-over med min vän Frida då hennes sambo är iväg. Så en riktig mysig girls night väntas!

Hoppas att ni får en bra söndag! Själv sitter jag här med två fåglar bredvid mig på köksbordet medan jag skriver, haha, och snart ska jag börja packa lite inför ikväll. Imorgon väntas möte med The Aces inför den nya terminen!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Mysigt med vän-tid! Och längtar efter att se den lilla fågelungen! Och kul med nya träningstights! Tack fina du för danstipsen, ska absolut kollas in! 🥰

nouw.com/carroat
by_anniess
by_anniess,

Så himla söt fågel! Visst är han en undulat? Hade 2 undulater när jag var yngre 😉

Jobbigt att du haft ont, hoppas det blir bättre för dig! Förstår dig absolut , Har med mensveckan och påverkas mycket jag med, kram på dig<3

nouw.com/by_anniess
Hannativeskog
Hannativeskog,

Känns konstigt att de redan gått en vecka på 2021, men det är skönt att hittills har det varit bra!🥰

nouw.com/hannativeskog
happyM
happyM,

Åh jag känner verkligen igen mig, blir exakt likandan under mens och det är ju så himla drygt ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Håller med dig om att det är tråkigt att behöva städa bort julen, det blir så tomt! 😔 och så kul med eran nya fågelbebis ❤️

nouw.com/beattriicee
Caroline,

Rolig lista! 😊

carro93.se
Hilma
Hilma,

Det är verkligen jobbigt vad coronan sätter käppar i hjulen för oss... Så himla trist! <3 kram

nouw.com/hilma