Vecka elva

Hej på er!

Har ni en bra söndag? Jag har faktiskt inte spenderat hela söndagen med plugg vilket är SÅ skönt. Jag somnade väldigt sent i natt så jag har känt mig väldigt seg idag, haha, så det är skönt då att bara faktiskt kunna släppa plugget en aning.

Men i vanlig ordning kör vi nu på veckans sammanfattning!

Vecka elva

Veckans oväntade: I måndags när jag var i stan sprang jag på min farmor och faster! Min faster bor väldigt långt härifrån och jag visste inte att hon var i stan och bodde hos farmor några dagar så, jag blev jätteöverraskad och glad när jag sprang på dem! Och jag är också väldigt tacksam över att farmor fått vaccin och kan börja leva lite normalt igen, tjohej!

Veckans nya: Jag har fastnat helt för Storytel! En vän till mig tipsade om en bok, och när den inte fanns i affär laddade jag ned Storytel där den fanns! Så himla skönt att lyssna på ljudbok till frukost och innan man ska lägga sig, eller när man står och lagar mat. Har redan lyssnat klart den boken!

Veckans tacksamhet: Helt klart alla era fina kommentarer på dansvideon "Layers", tack, tack, tack! Klicka här för att kika in den.

Veckans tanke: Hur ska jag göra med påskpynt? Mamma påskpyntar alltid mycket hemma, så det är jag uppvuxen med, men sen jag flyttade hemifrån har jag bara köpt lite ris och fjädrar. I år vet jag inte riktigt hur jag ska göra, eller i vilken av alla lådor i förrådet som mina två kaniner och fjädrar är i, haha. Vi får se!

Veckans craving: Jag är sååå sugen på vårkläder. Har hittat så mycket fint som jag vill köpa nu, nu, nu!

Veckans energi: Vi har börjat med några nya koreografier i The Aces, och det är ju alltid så kul att börja på något nytt!

Veckans låt:

Har ni haft en bra vecka?

Just nu kollar vi lite film tillsammans med Connys syster, och jag njuter verkligen att kunna ha en söndag som inte är dränkt i plugg. Ni som pluggar på universitet och högskola förstår vad jag menar, haha. Resten av dagen blir lugn, precis i min smak!

Ha en fortsatt fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Caroline,

såå skönt att inte plugga hela söndagen ju <3

carro93.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Pauline,

cravar också vårkläder!

lillafrokenhurtig.blogg.se
Julia Svensson,

Åh så bra låt!!

juliasvenssons.se
emmapetersson
emmapetersson,

Härligt att din farmor fått vaccin <3 Längtar till folk i min närhet också får det!

nouw.com/emmapetersson
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så härligt att din farmor fått vaccin ❤️ Det har min farmor också fått och det gläder mig verkligen! Jag äääälskar också att lyssna på ljudböcker förresten, så kul att du också upptäckt charmen i det ❤️ Hoppas du får en härlig start på denna nya vecka! Kram

nouw.com/agnesmathilda
petra,

Har börjat med lite fjädrar här mer än så blir det nog inte,önskar dig en fin start på v, kram

mammansprinsessor.blogg.se
yeastofashion,

vad mysigt med påskpynt 😊

sayyeastofashion.blogg.se
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fin du är <3

nouw.com/louiseedling