Vecka åtta

Hej på er!

Söndag, sista dagen på sportlovet här i stan (inte för att jag själv märkt av det så mycket, haha), och sista dagen i februari! Imorgon går vi redan in i mars, hur underbart? Då blir det ju vår på riktigt, hihi!

Låt oss ta en titt på sista veckan i februari!

Vecka åtta

Veckans energi: Även denna vecka får det bli dansen, hihi. Hade en sån fantastiskt rolig träning med The Aces i fredags! Hade även en mysig lunch med Alice innan träningen började!

Veckans tråkiga: Helt klart beslutet om att skjuta upp min danskurs ytterligare till efter påsk. Suck.

Veckans vårkänsla: Utan tvekan igår vi tog en solig promenad runt strömmen med fika! Vädret har ju varit så fantastiskt den här veckan!

Veckans besvikelse: Bokrean! Jag som var så taggad, hittade verkligen ingenting som kändes roligt. Kanske blir det en sväng nästa vecka för att kika igen och se om utbudet ändrats något.

Veckans jobbiga: I tisdags när jag blev helt vimmelkantig av för hård träning på för tom mage. Inte alls roligt, och det satte verkligen sina spår i träningsrutinerna, men det är bara att ta nya tag nästa vecka!

Veckans låt: Får sådana sommar-vibes av den här av någon anledning, haha.

Veckans kvalitétstid: När jag och Conny tillsammans med hans mamma kollade bokrean i tisdags och köpte med oss lite mat och fika efteråt.

Veckans guldklimp: Ni vet ju att jag har varit i Kina, och i och med den resan hade jag en guide som hade bott sex år i Sverige. För rätt så länge sedan (säkert två år sedan) så hördes vi av på WeChat, vilket är som Messenger i Kina, men den här veckan har vi pratat så mycket igen! Det är så roligt att ha kontakt, och han har sagt att han kan hjälpa mig med mina studier vilket ju är guldvärt! Han är verkligen en sådan inspiration för mig då han är flytande i både kinesiska och svenska, precis som jag vill vara, och att han jobbar som guide, något jag själv finner väldigt intressant. En så oväntad, men underbar, kontakt!

Har du haft en bra vecka?

Nu blir det en sen lunch och tidig middag, haha! Vet inte riktigt vad som hände med lunchen idag, båda hade så fullt upp med annat här hemma att det liksom glömdes bort lite. Att få ihop vardagspusslet är ju inte helt lätt alla gånger, haha. Jag har i alla fall varit ute två gånger idag och gått lite, vilket varit HELT underbart i det här vädret.

Hoppas ni får en superfint avslut på veckan!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

vilken härligt inlägg finis ! Ha en super bra vecka <3

nouw.com/vardagsarlighet
johnssons
johnssons,

Åh älskar sådana här inlägg , så roliga att läsa<3

nouw.com/johnssons
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så roligt att få läsa listor! Så kul att du har hittat dansen som du får energi av💕

nouw.com/louiseedling