Vecka 42

Vi är inne i slutet av vecka 42, och jag tyckte att listan jag körde förra söndagen var rolig, så vi kör en repris på den nu!

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Jobbat på Dansverkstan och några pass på Maxi.

Något jag gjort som inte var planerat: Åka till IKEA med en vän!

Ett tips från veckan: Våga prata och våga fråga. Jag har alltid levt med att communication is key, och det är verkligen så sant. I veckan klarade jag äntligen ut en relation som legat osäker i över två år med obesvarade frågor, och jäklar vad bra det var. Så våga!

Veckans upptäckt: Friggs nya majskakor med salted caramel! Såååå goda! Var verkligen skeptisk till dem för tänkte att det kunde bli en rejäl flopp, men nejdå! Otroligt goda, smakar typ som karamelliserade popcorn.

Veckans aj: MIN FÖRKYLNING! På riktigt?! Nu är det tredje veckan den sitter i. Och det är så galet, för jag mår inte dåligt av den så, men varje gång jag vaknar är jag snorig och hostig och det är som att allt börjar om igen. Usch, det är så himla tråkigt för kan inte dansa fullt ut, och gå till gymmet har det inte ens varit på tal om. Nu får det faktiskt vara klart med den skiten.

Veckans frukost: Det jag åt idag faktiskt! Jag hade champinjoner kvar från middagen igår så stekte upp dem och la på rostad macka, mumsigt! Och till det nyponsoppa, te, ett litet glas vegansk chokladmjölk, och en banan.

Veckans magi: Det var nog när jag undervisade på De Geergymnasiet i veckan och hade två magiska dansögonblick med två olika klasser. Det var verkligen häftigt att se!

Betyg på veckan: Det får bli samma som förra veckan, tre av fem. Jag har inte blivit helt frisk vilket drar ned, och jag har inte haft så mycket speciellt inplanerat.

KRAM, hoppas att ni haft en bra vecka!

Gillar