Vecka 27

Söndag idag, och denna vecka lider mot sitt slut! I vanlig ordning (eller i alla fall de veckor jag känner att det är relevant, haha) så kör vi en sammanfattning på veckan!

Veckans sammanfattning

Veckans känsla: Den har överlag varit bra, men också väldigt stressig. De här två veckorna har varit så överväldigande med flytt och att försöka planera in vänner och familj och jag känner inte riktigt att jag haft tid att landa. Så ja, ganska mycket upp och ned.

Veckans egentid: Igår hade jag och sambon en heldag hemma, och det var sååå behövligt! Tror inte jag haft en oplanerad dag på nästan två veckor. Så detta behövdes verkligen, vi såg på serier och film, städade lite, och unnade oss lite godis. Mys deluxe.

Veckans dejt: Under tisdagen bjöd min älskade sambo mig på lunch, hihi. Det blev lunch på Mocca Deli bestående av bulgur och kyckling för min del! Det ingick även te, och de har ju ett SÅ gott te från Kina med bl.a gojibär. Tar det varje gång, måste verkligen fråga vart de köpt det så jag kan köpa hem det, haha.

Veckans stolt över mig själv: Min träning! Jag har påbörjat ett nytt träningsschema och jag har följt det till punkt och pricka den här första veckan! Är väldigt stolt över mig själv som fått in en rutin, som pushar igenom fast det är jättejobbigt ibland, och att jag själv märker hur jag känner mig starkare, tack vare att jag dykt upp varje dag och gjort det för mig själv!

Veckans besvikelse: Restaurangen Lock, Hop and Barrel i Söderköping. Kan tyvärr inte rekommendera det om ni åker dit.

Veckans saknad: Jag saknar dansen sååå mycket, liksom att dansa sådär "på riktigt"!

Veckans kompisdejter: I torsdags efter jobbet hade jag en mysig kväll tillsammans med Lilly! Jag slutade klockan 18 och vi möttes upp i stan direkt efter och köpte lite sushi som vi åt i en park. En långpromenad senare köpte vi glass och då var klockan redan närmare tio. En sådan mysig sommarkväll!

Under kvällen på fredagen tog jag och Conny en dubbeldejt med Molly och Alexander! Molly och jag har varit vänner sedan sexton års ålder, och det är verkligen så värdefullt när ens pojkvänner kommer överens, tycker ni inte det? Det är ju så mysigt att kunna ses allihop! Så vi tog en middag på en grekisk restaurang, Santorini, och sedan en promenad och köpte lite churros. Supermysig kväll verkligen,

Veckans obehagliga: Nog för att kvällen med Molly och Alexander var väldigt mysig, så var den också lite obehaglig då vi såg en man falla handlöst fram och slå i huvudet. Vi sprang fram med papper då han blödde ganska mycket, och en kvinna ringde ambulans. Som tur hade han en vän med sig också. Verkligen obehagligt, men man får ändå så mycket hopp om mänskligheten när så många stannade och ville hjälpa till.

Veckans längtan: Kläderna från SHEIN, eller vadå?

Veckans wiho: Vårt vitrinskåp vi beställt har äntligen kommit, så nu kan vi få undan de sista kartongerna!

Veckans tips: Städservetter! När vi flyttstädade vår gamla lägenhet fick vi dille på de här städservetterna, haha. De luktar så fräscht och allt känns så rent! Köpte mig ett paket häromdagen så när jag städade vår nuvarande lägenhet kändes det extra rent och väldoftande. Finns på typ ICA och Coop! Vadå vuxen när man blir exalterad över städservetter, haha?

Veckans serie: Virgin River på Netflix, så himla bra! Ska skriva lite mer om den i ett annat inlägg.

Veckans låt: Lambada- Hr.Troels, Manos

När jag tittar tillbaka på det tycker jag ju verkligen att jag haft en himla härlig vecka! Nästa vecka vankas jobb, och så blir det fem veckor framåt. Bara att bita ihop, cash is king!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Det är så viktigt med oplanerade dagar ibland, annars är man väldigt duktig på att planera in saker hela tiden! Kram
nouw.com/linndossing
Emma Engström,
Just egentid ihop tror jag verkligen är så himla nyttigt och behövligt, otroligt mysigt ju! <3 Åhh kan du inte visa vitrinskåpet ni fått hem, tycker de är så himla fina?! 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Veckans dejt och veckans kompisdejt lät ju helt underbara!! 😍 Härlig vecka!
nouw.com/beattriicee
Enna,
Men gud vad mycket gott du har ätit 😊
sayyeastofashion.blogg.se