Vårt nummer om sexuellt utnyttjande

Ni vet ju hur jag och The Aces förra söndagen var med på en live-stream här i stan? Nu ligger den uppe utan alla pauser och i sin helhet på twitch.tv! Hela streamen utan prat emellan är nästan en timme och fyrtio minuter (förstår ni hur många dansgrupper vi var?!), och det tycker jag är grymt imponerande!

Jag vill också verkligen ge cred till mina vänner som anordnade detta för det var så proffsigt gjort! Ordentliga kameror, bra och smidigt anordnat, tydliga instruktioner, snygga inzoomningar och vinkelbyten, ja, allt verkligen klaffade!

Och eftersom jag tycker det här blev så bra så vill jag ju såklart dela med mig av det, hihi! Om ni är intresserade kan ni klicka här och komma direkt till vår del i framträdandet.

Om länken inte funkar...

1. Gå in på twitch.tv/weareshadowcity

2. På startsidan ser ni en video. Klicka på pilen till höger för att komma till NÄSTA video (supercut)

3. Spola fram till 00.39

4. Lämna gärna en kommentar här och säg vad ni tycker, hihi!

Vår koreografi är till I Put A Spell On You, mest känd från Fifty Shades-serien. Vi skapade först detta nummer inför musikhjälpen 2019 då temat var "Sex är inte ett vapen" då vi var med på ett event för en insamling till musikhjälpen. Jag tycker verkligen att koreografera på teman och att förmedla historier utan ord.

Till denna gång gjorde vi även ett intro och ett outro för att få det lite längre. I vårt nummer förmedlar vi sexuellt utnyttjande och maktpositioner i samhället, något som dessvärre är väldigt aktuellt just nu, och den positiva responsen vi fått har varit enorm.

Något jag är väldigt imponerad av och verkligen vill lyfta är hur vi skiftar karaktärer. I början har vi verkligen makt och självförtroende, medan vi sedan verkligen skiftar och blir offren i det hela. Nu ska jag inte spoila hela numret för er, haha, men jag är verkligen imponerad av oss hur vi kan skifta så mycket i känslor på bara några minuter.

Numret är koreograferat av mig med hjälp av Josefina och Melinda, och jag är så nöjd över vårt resultat och vad vi lyckades förmedla. Älskar att dansa med dessa tjejer!

Så vill ni kika, klicka här (eller använd instruktionerna ovan)!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Heléna,
Så himla snyggt!!!! Superfin koreografi!!!! Du är så otroligt duktig vännen! Stor kram fina du och ha en magisk helg i solskenet <3
lehdla.blogg.se
Sara,
Wow vad grymt!! <3
www.aamaziing.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
Jag fick inte alls till det, de bara laggade! Var antingen svartruta hela tiden eller var det stillbild 😔 hoppas det funkar senare, hade gärna velat se denna dansen! Kram❤️
nouw.com/tinafalkestad
Ajli,
MEN SATAN! Ni är så jädra kraftfulla, och ibland blir jag så medryckt att jag på riktigt rycker lite tillbaka.

sv: JAAAA, snälla skicka fågelungevideos!! Korsord ska jag ta tag i igen, men det är nog lite mer bujo-aktiga grejer som skulle behövas för mig. Sådant som tar mycket tid men gör att tiden springer 😉
ajlimuller.se
Pauline,
vad kul och bra 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
carroat
carroat,
så fina och grymma ni är! 😍
nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,
Men gud vad spännande!! Detta måste jag kolla upp! Och vilket himla bra budskap, jätteviktigt ❤️
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Men wow så grymma ni är!!! Äääälskade detta!!!! Stor kram fina du ❤️❤️
nouw.com/happym
Gud så bra syfte med saken och så glad jag blir! BRA gjort där 😊. Jag älskar musikhjälpen och det är verkligen något jag tycker om både som koncept men även att lyssna på 😃.
www.saramadeleine.se
Johannna
Johannna,
Ska definitivt kika in 💕
nouw.com/johannna