Vårlista

Hej på er!

April levererar ju verkligen med toppenväder, och jag känner verkligen hur våren är här på riktigt! En ny grej för mig nu när jag bor i stan är att jag tycker det är vår när jag inte längre förnyar mitt busskort varje månad utan promenerar istället, haha! Om det inte är spöregn...Då jäklar är det vår, och snart ska cykeln hemma hos föräldrarna hämtas, då ska det cyklas också, tjohej!

Längst in bland mina utkast hittade jag denna trevliga vårlista som jag tycker passar bra att slänga in idag! Jag hade faktiskt svarat på den förra våren, men inte publicerat den av någon oklar anledning, haha, men ni får den idag istället med uppdaterade svar! Tyvärr minns jag inte varifrån exakt jag tog listan, men tror det var en hemsida för blogglistor.

Vårlista 2020

Har våren börjat som du tänkt dig?

Hmm, jag tror inte att våren har börjat som någon tänkt sig i år tyvärr, haha. Men annars så har den nog börjat relativt normalt mot hur jag tänkt.

Hur såg ditt liv ut förra året?

Förra året var jag i sluttampen av min utbildning och redovisade mitt examensarbete samt åkte på studieresa till Göteborg. Tog min examen i maj och såg då fram emot lite sommarlov och sommarjobb! Så förra våren var väldigt hektisk, men förväntansfull. Jag och sambon hade även vår första vår i lägenheten tillsammans!

Hur hoppas du att våren blir i år?

Jag hoppas såklart att Corona försvinner, det är det jag hoppas på som mest. Annars hoppas jag att den blir fylld av värme, aktiviteter i solen, vänner, familj, och positivitet. Lite dansgigs skulle heller inte sitta fel, saknar att stå på scen, haha!

Hur hoppas du att ditt liv kommer att se ut nästa vår?

Oj, så himla svårt! Jag hoppas att jag precis har genomfört ett projekt som jag går i tankarna om, och planerar en resa till Italien, hihi.

Vad är ditt vårplagg nummer ett?

Svårt! Men jag har en del vårklänningar och kjolar jag vill använda! Jag byter gärna till sånt under våren istället för byxor, och är det byxor är det lösa och luftiga. För mig handlar det mycket om bekvämlighet!

Har du några speciella vårprojekt på gång?

Nej, inte nu när Corona ställde till det för allt som har med dans att göra, haha. Men vi ska filma en dansvideo med The Aces och så ska vi ha dansläger på Dansverkstan i början av sommaren, så det ska planeras.

Vad önskar du dig i vår?

Detta är ju bra då jag fyller år under våren, haha! Önskar mig dels ett par nya pyjamasbyxor, nya skor till löpning och gymmet, och lite grejer till lägenheten. Psykiskt önskar jag att träningsmotivationen kommer tillbaka, men tyvärr hänger den ihop med att jag inte kan gå till gymmet, så vi får se hur detta går. Kanske är dags att våga dra sig mot gymmet ändå?

Föredrar du våren eller hösten?

Våreeen! Hösten har ju också sin charm med alla vackra färger, men jag älskar hur allt kommer till liv på våren och hur dagarna blir både ljusare och längre.

Vem/vad är din vårförälskelse?

Conny såklart. Och islatte salted caramel...

Nämn tre saker som stoppar vårkänslorna.

Blåst och dåligt väder när man verkligen måste ta sig hemifrån, när april bestämmer sig för att slänga in bitande kyla och snö mitt i alltihop, och när ens nya vårskor ger en skavsår.

Har du några sommarplaner?

Nej, inte direkt. Jag har fem-sex veckor på Maxi som jag ska jobba, en vecka på dansskolan med dansläger, och sedan två veckor semester tillsammans med Conny. Vi får se vad vi hittar på då, men vi vill verkligen ta vara på det eftersom vi förra sommaren inte hade någon gemensam semester. Vågar man resa inom Sverige tar jag gärna en sväng neråt Österlen och Skåne, älskar att vara nära vattnet.

Det var denna lista! Blev extra taggad på våren nu, hihi.

Hoppas ni får en superfin fredag!

Många kramar.

Gillar