Vårkväll

Godkväll!

Är det bara för mig som Nouw har krånglat idag? Har inte kommit in förens nu, så får bli ett lite senare inlägg.

Igårkväll mådde jag bättre så jag kunde följa med ut och äta och fira min älskade pappa! Det var en underbar vårkväll och efter restaurangbesöket tog vi oss en promenad vid strömmen och köpte glass, underbart.

Idag tog jag mig iväg till morgonens föreläsning vilket var mycket givande, men jag kände mig inte redo att vara fysisk så jag fick tyvärr åka hem och skippa improvisationslektionen. Synd, men såklart det säkra före det osäkra.

Nu på eftermiddagen var jag iväg och tittade när min fantastiska nybörja-/fortsättningsgrupp ledd av Julia hade en utomhusföreställning på ett torg! Så roligt och de är så duktiga, även om jag såklart alltid smygtittar lite på deras träningar för de kommer ju alltid vara mina elever liksom, hihi, så var det kul att se dem uppträda och se deras utveckling! Var en superhärlig stämning med fantastiskt vårväder.

Imorgon blir en lång dag! Jag ska hjälpa till på tävlingen Danskarusellen och innan den drar igång är det mycket att fixa. Jag ska även sitta i juryn under kvällen för de tävlande, så roligt, och så ska uppvisningsgruppen uppträda! Det ska bli sååå roligt, men efter att ha legat däckad i förkylning halva veckan är ju inte konditionen på topp, hehe...

Trevlig helg, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart det ser ut!! Hoppas du nu får en underbar Lördag med! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin