Varenda millimeter

Hej på er!

Hoppas att ni har en jättebra onsdag såhär långt! Lill-lördag och allt ju! Gud vad veckorna går snabbt, och nu blir det ju långledigt för många på fredag också.

Idag har jag spenderat några timmar i danssalen och HERREGUD så underbart det var! Som jag nämnt tidigare hinner jag ju inte gå dit så mycket på egen hand utan det blir mest i samband med träningarna med The Aces, men eftersom plugget är liiite lugnare nog tog jag mig tid och körde några timmar. Det var så underbart. Älskar att bara låta kroppen röra på sig och se vad det blir och bara få köra igenom hela danskroppen ordentligt. Jag tränar ju fem dagar i veckan så rör på mig gör jag ju ändå, men det är en sådan annan känsla att verkligen dansa igenom varenda millimeter kroppen. Helt underbart.

Och jag måste bara få tipsa om den här låten! Jag är ju verkligen ett stort fan av Jackson, och älskar helt klart det faktum att han gör musik både på kinesiska och engelska, varpå denna är på engelska! Älskar verkligen 80-talsviben, haha, den känns väldigt modern, men ändå med en touch av 80-tal vilket faller mig helt i smaken! Tips, tips! Älskar också hur man får ta del av hela processen av videon i slutet, hihi.

Nu har jag landat hemma och fixat med lite saker, och senare ikväll ska mamma hämta upp mig så ska vi åka och storhandla. Vi har fortfarande inte hämtat hem vår bil, så då brukar jag åka med när mamma ska storhandla. Smidigt!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Vad härligt att du var i danssalen och vilken spännande låt du tipsar om. Kramis <3

starbys.se
LouiseEdling
LouiseEdling,

Grymt av dig <3

nouw.com/louiseedling
Pauline,

så härligt att vara i danssal 😃

lillafrokenhurtig.blogg.se
emmapetersson
emmapetersson,

Åh vad roligt med dans! Ångrar att jag slutade när jag var yngre, då jag nu är såå dålig på det haha!

nouw.com/emmapetersson
tinafalkestad
tinafalkestad,

Men så underbart att du fick till ett härligt pass med dans själv idag, förstår att de är underbart!😍❤️ Skönt att få till storhandling idag med! Låten är verkligen såå bra! Kram❤️

nouw.com/tinafalkestad
Sara,

Gud vad härligt att bara dansa <3

aamaziing.se